Ek Olarak:

Siz ücretli haber abonesi misiniz? Eğer öyle ise, size bir kullanıcı girişi vermeleri lazım. Bot otomatik giriş yapıp haberin ıd lerini bota girip otomatik çekim yapabilirsiniz daha önce çekmiştik iha dan ama sabit ip ilk kez duydum yeni belki sistem bilmiyorum şu an 2009-2010 da idi bahsettiğim. Onların verdiği girişlerden yararlanarak bota başlık foto içerik id lerini tanımlayıp çekiyorduk hatta biz bile bakmıyorduk otomatik tarama yapıyordu oraya haber girilince ekle dememize gerek olmadan kendi ekliyordu yeni birşey bulunca. Sabit ip konusuna yabancıyım ama forumda bilen arkadaşlar vardır muhakkak[/QUOTE]

evet İha nın ücretli abonesiyim ancak sıkıntım bot ta curl giriş yapamıyor o nedenle bot çalışmıyor. bot ile sisteme girişi nasıl yapıyordunuz?ayrıca mesajıma ilave yazmıştım bütün aramalarda yükselmek istiyorum bu yüzden adwords te çalışarak belirlediğim online haberler kelimesine oynamaya çalışıyorum sizce bunun içinde neler yapmalıyım

not:söylemeden geçemeceğim herkezi kırmadan sabırla cevap yazmaya çalışıyorsunuz ben kendi adıma çok teşekkür ederim