AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
evet İha nın ücretli abonesiyim ancak sıkıntım bot ta curl giriş yapamıyor o nedenle bot çalışmıyor. bot ile sisteme girişi nasıl yapıyordunuz?ayrıca mesajıma ilave yazmıştım bütün aramalarda yükselmek istiyorum bu yüzden adwords te çalışarak belirlediğim online haberler kelimesine oynamaya çalışıyorum sizce bunun içinde neler yapmalıyımnot:söylemeden geçemeceğim herkezi kırmadan sabırla cevap yazmaya çalışıyorsunuz ben kendi adıma çok teşekkür ederim
Bot size tanımlanan ıd lere isim şifreyi otomatik girer. Farketmez yani botu yazan kodlayan kişiyle alakalıdır o. En azından biz böyle bir problemle hiç karşılaşmadık. Eğer bot yazılımında sıkıntı varsa kodlayıp atarım size. Genel aramalarda yükselmek istiyorsanız tüm backlinklerinizi iç ve dış, ana domaine yönlendirin. Dış backlinklerde hedef kelime geçirmeyin.
not:Teşekkür ederim
inanılmaz bir sıkıntı var hemde bana ihadan rss ile haber çekmek için örnek bir kod atabilirseniz çok sevinirim hatta minnettar kalırım haftalardır bunu bilen birilerini arıyorum hatta çok uzunsa tamammı sadece login kısmı bile olabilir ana sıkıntımız orda