Üyeliğim aktifleştirildikten sonra ilk yazımın "Tanışma Faslı" olmasını istedim. İnsanların beni tanıyıp, "Ha bu o Kaan'dı ya" deyip işlerine devam etmesini istemem, ilk isteklerimden birisidir..

1 Ocak 1996 yılında İstanbul'da doğdum, yaşıyorum. İlk ve Orta öğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu Teknik Lisesine gidiyorum. Web Tabanı Programlama ve Grafikerlik bölümünde okuyorum. Teknik olmasının sebebini çoğu kişi biliyordur. Pratiklik, işe hazırlama, zevkli işkence. :)

Aslında benim hikayem doğmadan öncesine dayanıyor ama sizleri sıkmak istemiyorum. O yüzden kısa bir zamandan başlıyorum..

2009 yılında daha forum olduğunu bile bilmediğim bir siteye üye oldum. Kuzenim orada moderatördü. Foruma üye olur olmaz ertesi gün benide moderatör yaptılar. Sanırsam torpilin çok büyük bir payı var. Konu açmasını bilmeyen, "ACP ne anlama geliyor ya ?" diye üyelere soran birisiydim. Daha sonra bu işe meyilli olduğum için ücretsiz alan adı veren sitelerde başladı serüvenim. Durmadan siteyi bozup, "Boşver bir tane daha açıp daha dikkatli olurum." diyen birisiydim. Daha sonra bu ilk üye olduğum forumunun başında, forumu devralmış birisi olarak buldum kendimi. İstemeden kötü bir ortamda olduğum için ki bu durumdan sonra fark ettim kötü bir ortam olduğunu, forumumu bir eklentinin içinde bulunan açık sayesinde hacklediler.

Ardından adını yeni öğrendiğim WebServant'lık işine girdim. WebServant; ücretsiz olarak site işleriyle uğraşan, düzenli, dikkatli kişilere deniyormuş.
WebMaster - Ücretli , WebServant - Ücretsiz yani. Bencede saçma.

Daha sonra yaşın ilerlemesi ve okulun verdiği gaz ile kendi sitemi kurmak istedim. MyBB Forum Script'ini iyice öğrenmiş olmam ve hayalimde kurduğum forumu faaliyete geçirmek için bir forum kurdum. Tutmadı. Daha sonra WmAraci'na özenip bir forum daha açtım. Oda Tutmadı. Daha sonra bari eğlence forumu kurayım, insanlar eğlensin, gülsün dedim. Anladınız zaten, tutmadı. En son; aradan 2-3 Ay geçtikten sonra planlı çalışmaya karar verdim. Bilgisayara güvenmem. Çünkü bilgisayar insanı aldatır. Bir defterim var, her şey onun içinde yazıyor. Defter kullandığımız kodlar gibi stabil. Hata verme olasılığı yok :)

DestekRota.Com adlı bir destek sitesi kurdum. 22 Kasım 2012 kuruluş tarihi. 2 Aylık bir alt yapı + okul vs. işlemlerinden sonra birkaç gün önce tekrar aktif oldu. Amacım bu site sayesinde insanlara kısaca WebMaster-Servant 'lığı öğretmek.

Bu site sayesinde hedefim, yardımcı kaynaklar ile özellikle SEO olmak üzere çok farklı şeyler öğrenmek. Şu anda okulda ASP.net görüyorum. Güzel projelerim var. Onlar için sizlerden yardım, fikir almayı düşünüyorum.

17 Yaşındayım. Bu tür yazılar yazmayı çok severim. Şöyle bir bakınca gerçekten kısa bir yazı olmuş. :rolleyes: Bu arada Mevlid Kandilinizi Mübarek Olsun. Büyüklerimin elinden, küçüklerimin gözünden öpüyorum. Bugün çok güzel bir gün. Tanıştığımıza memnun oldum. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim, dostlarım.. sizlerde kendinizi tanıtırsanız çok memnun olurum. Ayrıca arkadaşım Eray'a küçük bir ayıbım oldu kendisinden de özür diliyoum :) Okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum...

Kaan Gündovan, Hayırlı Kandiller.