alperenkarip adlı üyeden alıntı
Bu arada ben *** un backlinkservisini kullanarak backlink aldim bu sabah sayfanin en altina ekledim bunlar kalsinmi kaldirayimmi ? Ve size siru sorup bilgi alacagim facebook hesabiniz varmi om olarak yazabilirsiniz tabi isterseniz :) kolay gelsinVe tam olarak benim neler yapmam gerekiyor hitimin dusme sebebi cok icerik girmemmi
*** backlink servisi hakkında bir bilgim yok. Backlink kalitesi önemli, bunu baz alarak yararlı mı zararlı mı olur sen karar verirsin. profesyonel bir çalışma duymadım ben bahsettiğiniz yerde, genelde alt seviye işlemler var diye biliyorum. Çok içerik sizin tutunduğunuz en güzel daldır. İlk etapta düşüyor gibi görünse bile oturduğunda baş yardımcınız olacaktır çok içerik. Çünkü, çok içerik, yeni çok url demektir ve bu url ler zamanla pr alacaklar, 1 olduklarında, (Pr 0 = 1 demektir, Nan=0'dır) ve bu 1 ler çok sayıda olduklarında hepsi anadomaine link gönderecektir. Birden çok veri girimi, şüphe uyandırır, bu yüzden ilk etapta linkler adam akıllı incelenir ve sonra hak ettiği yere konumlanır. İşte bu şüphe ve inceleme bir zaman aralığıdır. Siz bu zaman aralığındasınız.
Eğer sezonluk iş yapacaksanız hemen strateji değiştirmeniz gerekir. Yok yılın tüm zamanları ise aynen devam edin. Linkler ara güncellemeden geçtikten sonra seo çalışmasını siz bile çok rahatlıkla yapabileceksiniz. Sonuç olarak ziyaretçinin düşmesi, bir ceza değil sitenizde, aksine kuzuların sessizliği yada fırtına öncesi sessizliktir. Disiplini bozmazsanız linkler ara güncellemeden geçtikten sonra çok güzel bir konuma rahatça gelecektir.
Ek Olarak:
Hocam geçen pm ile yolladığım siteyi tekrar bir değerlendirebilir misiniz? Tema değiştirdim ve önerilerinizi uygulamaya çalıştım.
Fon renk değişmiş sanıyorum ama kalıp aynı kalıp. Anasayfada çok fazla link var, en azından etiketleri kaldırırsan iyi olur. Sitenin güncellenecek çok bi yere yok konu itibari ile. Yapabileceğin çalışma iç ve dış backlink çalışmaları olacaktır. İç linkleri belli kelimelere linkle, ve belli kelimeler üzerinden link al.