Yasama Ugrasi adlı üyeden alıntı
ben de aynı şeyi çok düşündüm, hatta blogspottan ücretsiz bir blog açmayı bile düşündüm. ama ben kişisel bir site olmasını tercih ediyorum. gündelik işlerim oldukça yoğun, bir de bu sorunun olması her gün saatlerimi alıyor. daha yeni toparlayabildim siteyi, yarına ne olacağı malum değil. kapatsam onca emeğime yazık olacak, eklediğim yazıların çoğuna saatlerce uğraşmışımdır. pek çok içerik, bir de özel takipçilerim oluştu. ama bu sorun yüzünden çok gerileme yaşıyorum.Ek Olarak: Arkadaşlar forum kurallarına aykırı olduğu düşünülürse bu iletinin silinmesini rica ederim. Ama hizmet aldığım firmayı belirtmek istiyorum, Firmanın adı turhost buna göre firmayı bilenler görüş ve düşüncelerini pm olarak yazarlarsa çok sevinirim. Ona göre sorunum kesin hosting kaynaklıysa, daha güvenli ve kaliteli bir hostinge geçeceğim. Ama boşu boşuna paramı çöpe atmak istemiyorum daha iki ay oldu ben turhost'a geçeli. Ben sunucuyu ve sunucuda barınan diğer siteleri, sunucunun özelliklerini denetlemeyi bilmiyorum bu yüzden hiç bir şey anlamıyorum.
1 yıla yakın bir süredir Turhost'tayız. Hiçbir sorun olmadı çok şükür. Sunucu değiştirmelerini isteyin isterseniz.