[QUOTE=AhmetYılmaz;466623]Haber sitelerinin tutması için bazı şeyler gerekir.

Ya, aşırı güncellik
Ya, Manşetlerin takdir edilesi grafiklere sahip olması
Ya, haberlerin kendine has olması

Bakın bu seçeneklerde tasarım diye bir madde yok. Tasarım bunlardan sonraki konu haber sitelerinde. Maddeleri ele alalım,

Aşırı güncellik : Tüm ajanslardan haber çekimi yaparsan, il il haberlere kadar girebilir ve dakka başı sitede bir veri akışı olursa, arama motorlarında üst sıraya kolayca gelirsin.

Manşetlerin grafikleri : Ziyaretçi o habere baktığında haber resminin bir estetiğe sahip olması gerekir ki, hoşuna gitsin ve bir daha o siteye girsin. (Örn. ensonhaber sitesi modeli)

Haberin kendine has olması : Haberi sen yaratırsan kitle oluşturursun ve sana özellikle girerler. (Örn. zaytung, odatv)

Önce bunlardan hangisini yapabilirsin ona karar vermelisin. Sonra tasarıma geçmemiz gerekir.[/QUOTE

değerlendirmen için teşekkürler abi ben tasarımın güzelliği hemen çıkma oranını azaltır ve siteyide sayende :) güncel tutarsam belki iyi olur diye düşünmüştüm manşet fotograflarına daha çok ağırlık vereceğim bundan sonra zate güncel tutmaya çalışıyorum bugün 124 haber girişi oldu siteye mesela çok teşekkürler