-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi isimtescilden aldıgım hostingimin bant alanı doldu bandwidth hatası veriyor google sorun çıkarırmı anahtar kelimelerde düşüş vs.. ?
Kısa sözler , Sesli şiirler, Şiirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Siten kapalı oluyor bana göre doğal olarak biraz düşüş olur gibi sonuçta 1 Ay uzun bir süre
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitenin kapalı olması her ne şekilde olursa olsun etkiler ve her konuda...Büyük hedeflerin var ise bu tür durumlardan bir saat bile sakınmalısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işi profesyonelce yapıyorsanız, şu anda o sitenin kapalı olması sizi dürtmeli, mutlaka bir şekilde açtırmalı, açtıramıyorsanız taşımalısınız... Zrunlu olmadıktan; elinizden gelen şeyler olduktan sonra site kesinlikle kapalı kalmamalı... Sürekli yaşanmayan sorunlarda Google biraz tolerans tanıyor bunu da belirteyim, ama sitenizin de Google yanındaki değerine bağlı bu. 200 hitli bir siteye tanınan ayrıcalıkla 10.000 hitli siteye tanınan ayrıcalık farklı oluyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim arkadaşlar fakat hosting yükseltme gibi birşey düşünmüyorum hostingim isimtescilden hizmetleri berbat ötesi sürekli kapanmalar oluyordu o yüzden tekrar para vermeye değmez şuan yeni hosting alacak durumdada değilim maalesef :( ilginiz için çok çok teşekkür ederim .
Site 1 ay kapalı kalmıyacak 6 gün kapalı kalıcak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet aylık bu ayın bitmesine 6 gün kaldı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bence isimtescil den uzak durun şimdiye kadar hosting konusunda isimtescili öven görmedim forumda çok uyguna meblağlara hosting veren kaliteli yerler var ozkula gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam bence isimtescil den uzak durun şimdiye kadar hosting konusunda isimtescili öven görmedim forumda çok uyguna meblağlara hosting veren kaliteli yerler var ozkula gibi.
Kesinlikle katılıyorum .
Ek Olarak: arkadaşlar benim bi oyun sitem var onu kullanmıyorum açık ama ilgilenmiyorum onu kullansam bi sorun olurmu veya nasıl kullanabilirim biri yardımcı olabilirmi bana ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
alperenkarip adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum .
Ek Olarak: arkadaşlar benim bi oyun sitem var onu kullanmıyorum açık ama ilgilenmiyorum onu kullansam bi sorun olurmu veya nasıl kullanabilirim biri yardımcı olabilirmi bana ?
Hocam oyun sitesini nasıl kullanacaksınızki susbend yiyen siteyi size önerim ya ücretsiz bir hostu kullanın ücretli bir host alana kadar yada sponsor host bulmalısın kendiniz hosting alanakadar.