asimox adlı üyeden alıntı

teşekkürler hocam, birde o dediğiniz flashoyun.txt yi oluşturdum js kodlarıyla tanımlayacaktık sanırım. ve şu oyun oyna kelimesinde dibe vurdum 169. şuan 14.üyken nasıl oldu acaba panda güncellemesinden mi bunun hakkında bir fikriniz var mı?

Net birşey söylememin imkanı yok sitenizde attığınız her adımı bilmediğim için çok çok ayrı bir nokta buna sebep olmuşta olabilir. Ama genelde bunun en başlıca sebebi seo çalışması yapmaya çalışan sitelerde oluyor. Seo çalışmalarını çok hızlı birşekilde yapmanız şüphe yaratabiliyor bazen. Ama sitenize bir bakıp inceleyip o şekilde daha kapsamlı bir analiz imkanı mevcut olacaktır.

Ek Olarak:

maxmajestic adlı üyeden alıntı

Bu tamamen yeni bir bilgi oldu benim için. Şimdi ayrı IP adreslerinde olan 2 web sitemin ana sayfasından birbirine backlink verdim.

Eğer http://yoldaolmak.com/sitemap.xml ile http://gezgintech.com/sitemap.xml dosyalarını karşılıklı atsam eğer, ana sayfadan backlink vermeme gerek kalmaz mı artık?

Bu durumda birbirlerinin PR değerlerinden yine faydalanırlar mı?

Bu sitemap dosyalarını Google+ veya Facebook veya diğer ping sitelerinden paylaşmam aynı şekilde backlink almama ve index sayımı artırmaya katkısı olur mu?

Backlink almada en değerli 3 teknikten biriyse bunun üzerinde biraz daha durmak gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü bu tür webmaster sitelerine baktığımızda konuların yarıdan fazlası PR-backlik üzerinde dönüyor neredeyse.

Çok teşekkürler.

İsterseniz verin. ama sitenize yararı açısından daha yararlıdır. Faydalanırlar. olur.

Teknik olarak evet, ama şu an çoğu kişi pek hazır değil buna. Güvenli backlinkte alım öncesi link ekleme konusunda bile sıkıntı çıktı burda. O yüzden kaba taslak bilin yinede, yeri geldi diye söyledim onuda ayrıca. Yanlız şunu bilin, her backlink, aslında backlink değildir. Link koydunuz diye herşey güllük gülistanlık olmaz. Sizin, yani amatör veya yarı profesyonellerin tek amacı olmalı, domaini güçlendirmek. Tüm linkleri domaine alın direkt. Sonra 2 tane pr 2-3 siteden aldığınız linkle istediğiniz yere gelirsiniz ilk sayfa bazında.

Ek Olarak:

alperenkarip adlı üyeden alıntı

@AhmetYılmaz hocam sitem Bandwidth Limit Exceeded veriyor 5-6 gün sonra düzelicek trafik sınırını aştı sanırım bunun zararı olurmu acil cevap bekliyorum ?

facebook tan iletişim kurduk ama yinede diğer arkadaşlarında bilmesi açısından;

Bunun zararı elbette olur. Ama bu yıkıcı bir zarar olmaz. Bir çok domaini belli bir yerde durdurup server error şeklinde yayında bıraktık. Ve bulunduğu konumdan düşmeleri ortalama 1-3 ayı buldu. Yani google hemen karar vermiyor. Siteniz iyi bir site ise 3-5 günlük kapalı kalması en fazla türbülans yaratır.