-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 gündür SEO ile ilgli yayın yapan blogların bazılarında Google'ın yeni bir algoritmasından bahsedilmeye başlandı. Yazılanlara göre bu algoritmanın ismi "Zebra" olacakmış. Daha önce algoritmalar olan Panda ve Penguen, bildiğiniz gibi site içi ve site dışı sorunlarla ilgiliydi. Zebra algoritması ile ilgili 2 farklı iddia okudum. Birinci iddia, Google'ın pazarı çok fazla olan belli anahtar kelimeleri hedef aldığı yönünde. İkinci iddia ise sosyal medya paylaşımları ile ilgili bir düzenleme olduğu yönünde.
Henüz Matt Cutts'tan veya resmi Google blogundan bir açıklama gelmediği için kesin bilgi sahibi değiliz ama yakında böyle bir açıklama bekleniyor. Umarım herkes için hayırlı olur!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Böyle bir şey nasıl hayırlı olur ki ya daha penguen oturmadı. Sanırım PageRank güncellemesi için hit düşüşü de yaşamaya başlayacağız; hatta belki de başladık durum onu gösteriyor. İyice sarmaladılar her bir yandan etrafımızı neye göre çalışacağımızı şaşırdık.
Penguende bildiğimden şaşmamıştım, birşey kaybetmedim, anlık değişimlere kendimizi kaptırıp elimizdekinden olmayalım derim arkadaşlar, dalgalanmalar durulur...
Bakalım zaman yine de ne gösterecek tabi
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Google kaş yapayım derken göz çıkartıyor.Arka plandaki webmasterları düşünmüyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Zebra derisi gibi bir mükemmel bir düzeni varsa gelsin bakalım :)
Haber için teşekkürler.