arslankerim adlı üyeden alıntı

Hocam bir dur adam işini görsün.Kararsız olsa direk aklını çeliceksin :) Büyük falan oynamasın dediği gibi bildiklerini paylaşsın.

Kaan diğer arkadaşların da dediği gibi bir konu üzerinde yoğunlaş.Sitene hit gelmesi için insanların ilgisini çekebileceği örneğin şu zamanda sosyal medya yani twitter, facebook gibi sitelere destek vb. şeyler yazabilirsin.Tabi ilgi alanına göre yap.Bende böyle konuşuyorum ama daha 2 hafta önceye bende böyle bir başlık açmıştım.Ordan gelen tavsiyeleri uyguluyorum.

Kesinlikle ama kesinlikle ayran gönüllü olma.Ben öyle birisiyim açıkçası.Ondan çok kaybettim.Blog konusunda kendini geliştir.Zaten para sıkıntın da yokmuş.

Blogger kullanman senin tecrübe kazanman için faydalı olabilir.Benim blogger'da tek sıkıntım kategorileri ayırma işini sevmiyorum.Onun dışında tam kişisel blogcuların adresi ki benimde kişisel blogum blogger altyapılı.

Sosyal medyada kendi adreslerinden açtığın başlıkları paylaşabilirsin.Zaten en önemli şeyin belli kategoride yazı yazmaktan geçtiği aşikar.Günde 2-3 başlık yaz o seni götürür.Hatta fazla bile.


Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ayran gönüllü derken o kısmı anlayamadım :)