-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tecrübe kazanmak istiyorsan hiç düşünme direk aç wordpress ile blogunu. Orada yaşayarak tecrübe kazanırsın. Ben domaini alana kadar hem haftaya açarım, şöyle yaparım diyordum. O domaini, hostu aldıktan sonra işin içine girip sahipleniyorsun, uğraşmak istiyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama hocam mesela yanlış şeyler yaptığımda bunun geri dönüşü yok. Ben bu işi profesyonel derecede öğrendikten sonra blogumu açmak istiyorum.. Fikriniz için ayrıca teşekkür ederim.
EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bak bu piyasanın en ünlü ve güvenilir blog yönetim sistemi wordpresstir.O yüzden ücretsiz .tk domain al sonra kur wordpress'i yaz yazını... Eğer yok ben onlarla uğraşmıcam kendimi yazı üstünde geliştiricem diyorsan gel sana benim blogumda bir subdomain acayım orda yaz yada direk sitede yaz.
KEP Creativity | Digital Agency
EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KaanGundovan adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
Yok hocam. Aklımda daha iyi proje var. Teklifiniz için teşekkür ederim.
.tk domainler 1 yıl sonra bitiyor ve yedek durumu çok kötü.. Blogger daha iyi..
Şöyle birşey ki sen dedinki kendimi geliştiricem daha sonra kendime adam akıllı bir site alıcam ordan işi götürücem dedin.Bende o yüzden böyle bir şey önerdim.
KEP Creativity | Digital Agency
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam sana tüm samimiyetimle wordpress ile başlamanı öneririm bloggeri kötülemiyorum ama ileride blogun iyi yerlere geldiğinde reklam almak isteyeceksin fakat reklam verenler blogger'a pek sıcak bakmıyorlar. İleriye dönük düşünecek olursan wordpress ile bir başlangıç yapmalısın. 2 yıl öncesinden çevremdekiler blogger dan adam mı olur diye bir hitapda bulunmuşlardı bende imzamdaki siteyi açtım kısa sürede büyük işler başardım. Susturdum blogger'ın hakkı yenmemeli fakat dediğim gibi ileriye dönük hem işlevsellik bakımından hem kendini mutlu görmek istiyorsan wordpress ile bir başlangıç yapmanı öneririm :) .
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
benim sana önerim bir site açmak yerine bir kişiyle anlaşıp onun bloğunda yazarak hem o kişiye katkıda bulunursun hemde sen kendin kazanmış olursun. Sürekli yeni yeni bloglar açılıyor ve gerçekten bu işi yapan kişilerin emekleri ayaklar altına alınıyor. Sizin gibi bir dünya insan hep web sitesi açma peşinde ama kimse düşünmüyor acaba ben biryerde yazarlık yapsam ne gibi katkıları olur diye. Bir yazar web sitesinden değil yazdığı yazılardan kazanır. Bence öncelikle anlaşabileceğin ve hiti yüksek olan bir sitede yazarlık yap ki bumerang gibi yerlerde kendini göster ve mynet v.s. gibi yerlerden sana çağrılar gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Artık yazar olacağım inşallah. Bu konu hakkında ilgili bölüme konumu açacağım.