jasper adlı üyeden alıntı

hocam bence eğer gerçekten ciddi anlamda böyle birşey düşünüyorsan kendi temanla çık piyasaya. emin ol daha iyi iş çıkartacak. çünki ben mesela bir ziyaretci olarak daha önceden gördüğüm temalarla olan siteleri direk es geçeriyorum. bu benim fikrim yinede sen bilirsin. ama düşünce güzelmiş. kolay gelsin. inş. başarılı olursun.


Yorumun için peşinen teşekkür ederim. Ben birkaç temada karar kıldım. İnanın yıllardır bu işin içindeyim ama temaların değil de, yapılan işin niteliğinin daha geçerli olduğunu gördüm. 3 kelime Yunanca - Türkçe (abartmıyorum sadece 3 kelime vardı) çevirisi olan bir amatörün sitesinin, sözlük sitelerinden daha ileride olduğunu da gördüm.

Bu projenin bir de insani boyutu bulunmaktadır. Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşan insanların bir arada bulunduğuna şüphem olmayacağı için bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Bu kişilerle yer yer toplantılar yapılabilir ya da kısa film gösterimleri düzenlenebilir. İstanbul'da bu tür şeyleri yapmak öyle basit ki, yeter ki işin insani boyutunu kaybetmeyelim. Ayrıca bu projenin bir ayağı da facebook,twitter ve viral medya kanallarından iyi organize olabilmektedir. Geçmişimde ajans ve sosyal medya içerik editörlüğü tecrübelerim olduğu için bunu da aşacağıma inanıyorum.

Günlerce önce burada bir script yazdırmak istemiştim. Gelen maillerde öyle komik şeyler vardı ki :) İnanın burada şimdi örnek verip forumu bile kirletmek istemiyorum. Şimdilik wp kurup bir süre sonra tekrar geriye dönüp bakılabilir ve uygun olan sisteme geçiş yapılabilir.