-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kullanıyorum geyet kullanışlı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özellikler fiyat gayet iyi ama Casper yerine başka bir marka almak daha iyi sorunlar çıkartıyor.
Ben 3 senedir Lenovo y530 kullanıyorum hala sapa sağlam
http://bilgiavi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir tamirci abi vardı Casper bilgisayarları çok seviyorum diyordu. Neden diye sorunca en çok onlar bozuluyor demişti :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
PC lerde marka sorun olmuyor ama notebook ve netbooklarda hangi markayı aldığınız önemli. Casper notebook larda pek tercih edilen bir marka değil, sebebi chip ayaklarının cihaz ısındığı zaman diğerlerine nazaran daha çabuk kendini salması.
Yani oyun oynadığınızı varsayalım, cihazın ekran chip'i ısınacak ve bir süre sonra chip ayakları kendini salacak (gevşeyecek), cihaz ısındıkça görüntü gitmeye başlayacak, sonra siz bunu servise götüreceksiniz, servis anakartı ısıtıp chip'i değiştirecek, bir süre anakart ısıltığı için farklı sorunlarda ortaya çıkacak, böyle sonu gelmez bir yola çıkmış olacaksınız. Size tavsiyem cihaz alırkan markasına ve o markanın yapısına dikkat edin. MACBOOK 'ların en çok tercih edilme sebebi de bu ısınma olayıdır. Apple macbooklarda anakartı kasanın ortasına koyarki hem alttan hemde üstten soğusun diye. Kısaca apple alın o da olmuyorsa asus, o da olmazsa toshiba (ama Türkiye için üretilen modellerden değil).
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sr. Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makina ve fiyat güzel, yalnız Casper değilde Toshiba, Dell, Hp ürünlerini tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
casper alırken bence birkez daha düşün. parçaları pahalı oluyor. Deneyimlerinden yola çıkarak Toshiba tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım Casper'dan uzak dur aman diyim. casper i7 değil i15 gelsede bu markadan almanı pek tavsiye etmem. ısınma sorunu servis sorusu bir çok sorunu var .. Asus - Dell - Lenova bak derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
4 GB Ram deseler en kötü 4 gb ramı takıyorlar.Herşeyin en kötüsü.
Developer
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar marka casper diye ön yargılı olmayın. ben casper kullanıyorum şuan tüm oyunları son ayarda oynuyorum. performans mükemmel. herkes asus diyor ama casper önceki bilgisayarım asus tu ana kartı yandı. şimdi o pc nin anakartı yandı diye tüm asus lara kötü diyemeyiz.