-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wp admin tıkladığımda aldığım hata:Public_html/wp-admin/includes/schema.php on line 20
bir turlu yapamadım yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba,elbet altında kalmayız ne yapabilirim pr2 sitelerimde makalenizi yayınlarım mesela
itina ile makale yazılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sen ne yapmaya çalışmışsın biliyormsuun :d wp güncellemesi wp adminden yapılmaz.. ftp den yapacaksın..:) senin dosya yedeklerin varmı..
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu sorun eskiden bu yana var çook eskisi yok,
itina ile makale yazılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
tamam işte wp güncellemesi istedi dimi.. Sende oradan güncellemek istedin ve bu hatayı verdi.. Bu hata verildikten sonra sitene erişim bile olmaz.. eğer içeriklerin ciddi derece ise onu ftpden indircen.. kurtarcan ama yok içeriğim yok dersen sil dosyalarını yeniden at. herşeyin çözümü var..:) sen yanlış birşey yapmışsın.. ftp den güncellenir wp adminden değil..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
önceki guncellemeden sonra oldu adminden guncelledim wp i, ve ben ort.1.5 aydır admine giremiyorum,5bin kusur video var silemem ,bu dosyayı halledip içine girmem gerekir ama beceremedim becerebilecek arkadaş arıyorum teamveardan yapabiliriz
itina ile makale yazılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Dogukan adlı üyeden alıntı
ne alakası var ftp den güncellenir adminden güncellenmez öyle birşey yok ben 6 aydır tüm güncellemeleri admin panelden yapıyorum hiçde problem yaşamadım üstelik hitte baya yüksek.
hocam iyi güzel söyluyorsunuz da.. Bu tür sorunlarda Yine çareyi ftp ye bağlıyorsunuz.. Hadi yap bakım bu sorunu adminden..: ) devir değişti hocammmmm :D
Ek Olarak: ftp ye erişimin varmı.. Genelde Panelciler vermez de :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Dogukan adlı üyeden alıntı
farklı şeyler ikisi herşey ftp ile alakalı zaten sadece wp admin den güncelleme yapılır hiçbişeyde olmaz burdaki arkadaş başka bişeyi bozmuş problemi ondan kaynaklanıyor wp yi tekrar kurup üstüne sitesinin yedeğini atarsa problemi kalmaz.
sitesinin yedeği var ise hiç sorun olmaz.. Ama wp haricindeki eklentiler adminden güncellenebilir bu wp sorunlu.. başka birşeye karışmadığından eminim.. yeni sürüm istemiştir buda oradan güncellemeyi denemiştir. ve sorun çıkmıştır.. olası durum bu çözümüde var ama çözümsüz hiç birşey yoktur. işini sağlam yapmak istiyor sen ftp den temiz iş yapcaksın.. "wp-content" ve "wp-config.php" dosyalarını silmiycen indirdiğin wp dosyasında silcen ve sitene atıcan temiz bir iş olcak..: )