MMO Biti adlı üyeden alıntı

Hiçbir şey yapılamaz diyen arkadaşlara helal olsun onlardan süper birer webmaster olur(!)

Domain süper gerçekten. Eğer çok iyi kullanılırsa ve yeteri kadar SEO yapılırsa domain kesinlikle çok iyi yerlere gelebilir.

teşekkür ederim senden olmuşya bizden olmasa da olur

Ek Olarak:

cambazoglu adlı üyeden alıntı

domain anlam bakımıylada çok güzel.madem Türkçe'nin en iyi konuşulan ağzı İstanbul ağzı ise ve Türkiye Türk Dünyasında liser konumdaysa ve yine avrupa ve asyanın yıldızı ise domain harika.... ayrıca bu şarkı yarışmasına en iyi örnek Türkçe Olimpiyatları... valla 100.000 tl'den aşağı vermem...belkide 300.000 tl... tutmaz diyen arkadaşlar o zaman keşke diye hayıflanacaklar...

kardeşim tutsun inanki en çok sevineceklerden biri ben olurum seni tanımam etmem ama binbir umutla aldığın sitenin çöp olması ne demek gir domain satış bağlığına gör neden çöp olur dedim açıklayayım proje gerçekleşse bile arama hacmi olmayan bir konu hadi proje oldu bütün ülkeler anlaştılar yarışma başladı o ses türkiye gibi haftalık mı olacak hayır 1 yılda 3 gün hadi bilemedin 1 hafta o haftadan iki ay önce arama başlayacak ve yine 2 ay sonra arama bitecek yani siten 1 yılda 4 ay altın çağını yaşayacak (en iyi ihtimalle tabi ki ) kalan 8 ayda site ye kullanıcı girişi neredeyse hiç olmayacak ziyeretçi olmayınca içerikte olmayacak (düzenli eklerim deme ilk hevesle ekleniyor sonra yavaş yavaş eklemeler azalıyor ve bir zaman sonra artık eklenmiyor) işte o yüzden siten çöp olur dememdeki kasıt buydu + olarak altın çağını yaşadığı dönemde ki kazancı boş olacağı 8 ayı subvanse ederse sorun olmaz ama mevcut internet koşullarında edeceğine ihtimal bile vermiyorum birde benden web master olmaz diyen arkadaşa taş atayım işte bu şekilde gördüğüm(baktığım için değil) için benden ve benim gibilerden webmaster olmaz :p :D ama sonuçta masrafın 15 lira hadi 20-30 da host de 5 paket sigara parası bile değil uğraşmaya değmez mi şahsen ben uğraşmam ama vakit öldürmek için uğraşılır