PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Ozaman menü kısmının tamamının kodlarını koysan daha iyi olur.Başka birşey yüzünden iç içe geçebilir.Tam olarak kodları görmediğimiz için en genel kullanımı yazdım ;)

Buyrun tam kodlar, kusura bakmayın hocam.

#dropmenu, #dropmenu ul {margin:0; padding:0; list-style-type:none; list-style-position:outside; position:relative; line-height:1.5em; z-index:300; width:100%; margin-top: 10px; }
#dropmenu a {display:block; padding:0.25em 1em; color:#ffffff; border-right:1px solid #ecf8fe; text-decoration:none; font-weight: bold; font-size: 11px;}
#dropmenu a:hover {background:#ecf8fe; color:#00bff3;}
#dropmenu li {float:left; position:relative;}
#dropmenu ul {position:absolute; display:none; width:12em; top:1.9em; left:-1px; margin: 0;}
#dropmenu ul a {background:#ecf8fe; color:#00bff3; border-left:1px solid #ecf8fe;}
#dropmenu li ul {background:#ecf8fe; color:#00bff3; border-top:1px solid #ecf8fe; width:14.1em;}
#dropmenu li ul a {background:#ecf8fe; color:#00bff3; width:12em; height:auto; float:left; border-bottom:1px solid #ecf8fe;}
#dropmenu ul ul {top:auto;}
#dropmenu li ul ul {left:12em; margin:0px 0 0 10px;}
#dropmenu li:hover ul ul, #dropmenu li:hover ul ul ul, #dropmenu li:hover ul ul ul ul {display:none;}
#dropmenu li:hover ul, #dropmenu li li:hover ul, #dropmenu li li li:hover ul, #dropmenu li li li li:hover ul {display:block;}

Ek Olarak:

PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Ozaman menü kısmının tamamının kodlarını koysan daha iyi olur.Başka birşey yüzünden iç içe geçebilir.Tam olarak kodları görmediğimiz için en genel kullanımı yazdım ;)

Hocam olayı yaptım top: 10px; değeriyle oynayınca oldu yardımlarınız için teşekkürler :)