lostyazilim
tr.link

Themeforest hakkında birkaç soru

26 Mesajlar 6.986 Okunma
acebozum
tr.link

CengizEr CengizEr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Danisman
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 78 / 38
  • Ticaret 1, (%100)

ecealper adlı üyeden alıntı

bu broadway temasını warezde buldum ancak kurunca hiç olmadı daha doğrusu tema çok karışık olduğundan alışamadım bi türlü baya kurcalamak lazım bir haftada falan ancaçözülür.

s,a

buradaki egitim videolarindan faydalana bilirsin.
hemen hemen onlarin tüm temalarinin ayarlari ayni mantiga bagli :)

izlemenizi tavsiye ederim cok faydali videolar bana cok yardimci oldu.
ecealper

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

ecealper adlı üyeden alıntı

bu broadway temasını warezde buldum ancak kurunca hiç olmadı daha doğrusu tema çok karışık olduğundan alışamadım bi türlü baya kurcalamak lazım bir haftada falan ancaçözülür.

Hocam bi deneme amaçlı bende bakayım dedim ama nette çok gördüm warez temadan dolayı sitesine virüs bulaşanları birde warezlerde thumpnail ler çalışmıyor.

webtalist webtalist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek makine mühendisi
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

İsmailBayram adlı üyeden alıntı

ben warez e dökmeyeceğim ben de tema yapıyorum biraz daha bu işi profesyonelleştirip artık mütemadiyen gelen bir para kaynağı olsun istedim :D nasıl çalışıyorlarmış diye merak etmiştim sağolun

İsmail Bey öncelikle oraya tema yerleştirmek için çok iyi kodlama ve çok iyi tasarım olması gerekiyor. Artı ingilizce kaliteli bir site sahibi olman gerekiyor. Bu sitede tasarımlarını göstereceğin ve kaliteli içerik bulunacak. Yaptığınız temanın ingilizce dökümantasyonu süper olması lazım. Herşey kusursuz olacakki tema satmaya başlayacaksınız. En ufak bir alıntı dahi olsa ya da free icon bile kullansanız kaynak göstermemeniz halinde kabul edilmezsiniz.

Ben themeforest dan tema satın aldım. Temayı direk indiriyorsunuz lisans filan yok, temada şifreli kısımda yok. Ama ben kullanacağım tüm temaları satın alıyorum. Müthiş emek ve zaman harcamışlar. Kesinlikle hak ediyorlar verilen parayı. O tasarımı yaptırmaya kalksanız 2000 tl den aşağı yapacak kişi yok.

ismailBayram ismailBayram Hatır işi yapma! Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 93 / 90
  • Ticaret 7, (%71)

webtalist adlı üyeden alıntı

İsmail Bey öncelikle oraya tema yerleştirmek için çok iyi kodlama ve çok iyi tasarım olması gerekiyor. Artı ingilizce kaliteli bir site sahibi olman gerekiyor. Bu sitede tasarımlarını göstereceğin ve kaliteli içerik bulunacak. Yaptığınız temanın ingilizce dökümantasyonu süper olması lazım. Herşey kusursuz olacakki tema satmaya başlayacaksınız. En ufak bir alıntı dahi olsa ya da free icon bile kullansanız kaynak göstermemeniz halinde kabul edilmezsiniz.

Ben themeforest dan tema satın aldım. Temayı direk indiriyorsunuz lisans filan yok, temada şifreli kısımda yok. Ama ben kullanacağım tüm temaları satın alıyorum. Müthiş emek ve zaman harcamışlar. Kesinlikle hak ediyorlar verilen parayı. O tasarımı yaptırmaya kalksanız 2000 tl den aşağı yapacak kişi yok.

hmm anladım dediklerinizi...İngilizcem iyi çok şükür wordpress'te tema da yapabiliyorum fakat o kadar profesyonel değilim yani profesyonel temaları incelediğimde kendimin daha işin çok başında olduğunu farkediyorum

wmaraci
wmaraci

okanakca okanakca Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 358
  • Beğeniler 26 / 74
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle levent arkadaşımıza katılıyorum. Şuan microsoft dahil tüm yazılım yapımcıları crackli ürünü ayırdedebiliyorlar. Bu antivirüslerde bariz ortadadır. Firmalar size yazılımları crackli kullandırıp önce size bunu alıştıyorlar, pek çok kişide warezden dosyayı indirince artık o programı herkes kullanabiliyor demektir buda programın yavaş yavaş tekel olmasını sağlar. Daha sonra zaten ister istemez bunu satın alırsınız.

Diğer konuya gelince themeforest ten indirilen her tema demosuyla aynı yapılabilir zira kendim magazin temasını aynı şekle getirdim. Sadece demoda temayı süslerler, yani dikkat ederseniz demoda canlı, renkli ve büyük resimler kullanılır vs vs...
LeventC

kişi bu mesajı beğendi.

LeventC LeventC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 28 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

okanakca adlı üyeden alıntı

Öncelikle levent arkadaşımıza katılıyorum. Şuan microsoft dahil tüm yazılım yapımcıları crackli ürünü ayırdedebiliyorlar. Bu antivirüslerde bariz ortadadır. Firmalar size yazılımları crackli kullandırıp önce size bunu alıştıyorlar, pek çok kişide warezden dosyayı indirince artık o programı herkes kullanabiliyor demektir buda programın yavaş yavaş tekel olmasını sağlar. Daha sonra zaten ister istemez bunu satın alırsınız.

Diğer konuya gelince themeforest ten indirilen her tema demosuyla aynı yapılabilir zira kendim magazin temasını aynı şekle getirdim. Sadece demoda temayı süslerler, yani dikkat ederseniz demoda canlı, renkli ve büyük resimler kullanılır vs vs...

Yazılım firmaları uyanıklık yapıyor :) Adamların hakkını yemeyeyim yaptıklar şeyler kolay değil. Aldıkları parayı hak ediyorlar. Ancak biraz ucuzlatıp sürümden kazanmayı umsalar fena olmaz

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al