Zargana adlı üyeden alıntı
Bana göre bir firmanın iyi olması yalnızca sorunsuz hizmet vermesi ile sınırlı değil. Belki de daha önemlisi bir sorun çıktığında vereceği destektir. Başka bir webmaster forumunda bizzat site sahibinin yazısını okuyunca Turhost hakkındaki düşüncelerim değişti. Şu yazıyı okuyun:
Benim gözümde, çıkan ilk sorunda böyle davranabilen bir firma kesinlikle kurumsallıktan uzaktır. Sorun olmadığında kötü firma da yanınızdadır. İyi firma işler kötü olunca kendini gösterir.
Kurumsallık mı o da ne Turhost için? yahu bu Turhost her yerde mükemmeldir öyledir böyledir yazanlar nerdeler nerde bu çıkarcılar , fırsatçılar? Güzelim ülkemde sırf 3-5 kuruş için menfaat ilişkilerine giren insan kaynıyor buna üzülüyorum..Müşteri hizmetleri sabırlı insanları sakinleştirmeyi iyi biliyorlar onun dışında numara yok...
Dikkat edin referanslara wordpress , joomla tr nin refaransları onlarada bedava hosting ya da bir çeşit kıyaklar yaparak bu durumlara gelmişler belli...O sitelerin sahipleride üzümünü ye bağını sorma ayaklarında onun için yurdun dört bir yanında tavsiyeler var ; Turhost şöyledir böyledir olanda bize oluyor malesef..
En son gelişmeler ne biliyormusunuz ?
3.gündür uyumayıp vbulleten + portal kurduyorum (ana sayfa- portal kodlattırıyorum) yüksek meblalar harcıyorum sonra her neyse site bitiyor forum ok diyorum sonra bakıyorum ki lisanslı vbulletinimde bir çok özellik çalışmıyor edit post vb! İlk başta web tasarımcı arkadaşa giydiyorum sonra vbulletin.org ticket açıyorum giydiriyorum sonra aklıma bir fikir geliyor acaba hostingimdemi problem (ilk aklıma gelmesi gerekirken - işte tecrübesizlik) diğer iki domainimde Guzel.net ve Hostgatorda vbulletini kuruyorum en ufak problem yok ! sonra müşteri hizmetlerine e mail atıyorum vbulleten de sorun oluyor gerekli ayarlamaları yaparmısınız bana ne cevap verseler güzel ? :)
siz söyleyin hangi izinleri açacığımızı teknik servis mesai saatlerinde değil diyorlar Tr'nin en büyük firması olduğu iddaa edilen bu hosting firmasının çalışanları neler yapmaları gerektiğini bana soruyor :) sonra 11 aylık ödememi geri istiyorum çünkü daha 3 gün geçti bu seferde muhasebe mesai saatlerinde olmuyor (Akşam 10 civari)
sanki Belediye mübarek...Öylece 3 gün emeğim yanıma kalıyor birde sinir bozukluğuyla...
1.gün serverda sorun varmış taşıdılar
2.gün dns problemi vardı
3.gün vbulleten ..
4.gün ... ?
Alın size Türkiyenin en iyi hosting firması yararlanmak isteyenler buyursun !