-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bizim üniversitenin hiç itiraf sitesi yok.Sadece facebook itiraf sayfası var 5 bin kullanıcılı.Şimdi diyorum ilk yapıp itiraf sitesi kursam tutar mı acaba ? Bide üniversite 17 bin kişilik çatlasa 10 bin kişi gelir diye düşünüyorum.Bide başım ağrır mı bundan tırsıyorum.Ayrıca adsense yasak mı itiraf sitelerine ?
Yardımlarınızı bekliyorum,Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam facebook adminine sorun bi bişey olmuş mu olmamışsa kurun derim :D hangi üni. nin kalmadıki itiraf sitesi merak ettim :) pm ile gönderebilirmisiniz mümkünse ?
EFK4N
http://www.e4bilisim.org/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker,Webmaster , Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu ara facebook'da çok hit . alıp kapatmak lazım domainleri :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam alacağınız domaini reglerken isminizi gizleyin :D bizim okulunda vardı facebookta itiraf sayfası arkadaşlar admini arıyorlardı kızgın bir biçimde :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bende bizim üniversite için bi facebook itiraf sayfası kurmuştum. bi arkadaşım da yine aynı şekilde bizim üni için face itiraf sayfası kurdu. sonra biz iki kafadar birlikte hareket edelim ve bunun bi sitesini kuralım dedik. siteyi kurduk fakat face deki gibi hit gelmedi. gerçi ilk bi kaç gün hit geldi fakat o da face de kendi sitemizin linkini paylaştığımız için geldi. sitenin linkini paylaşmadığımız zaman hit gelmiyordu. kısacası insanlar face den çıkıp başka bi yerde itiraf yapmaya üşeniyolar gibime geldi. şu an o kurduğumuz sitenin temasını falan sildim kimsede girmiyor siteye. site şu an atıl durumda.
bi diğer söylemek istediğimse sanırım biz arkadaşla bi yerde yanlış yaptık. çünkü başka üniversiterinde itiraf siteleri var ama gayet faal gibi görünüyor.
Ek Olarak: bi de insanlar başımı ağrıtır mı minvalinde bişiler söylemişsin. insanlar mutlaka senin kim olduğunu bilmek isteyecektir. çünkü bende itiraf sayfası kurdum. gerçi benim sayfa o kadar büyümedi ama yakinen tanıdığım bi arkadaşımın itiraf sayfası çok daha büyük. 6 binden fazla takipçisi var. bu arkadaşıma hergün olmasada bazen sen kimsin , hangi bölümde okuyosun diye mesajlar geliyo. tabi arkadaşımda cevap vermiyo. yakın arkadaşları dışında kimseyede söylemiyo sitenin kime ait olduğunu. hatta şöyle bi sayfa var haberin var mı diye soran olanlara da kendi sayfası olduğu halde "a ilk defa duydum " falan diyo. özetle yakın arkadaşların dışında bi face itiraf sayfanın admini olduğunu söyleme. çünkü cidden insanlar sana saçma sapan sorular soracaktır. şu itirafı kim yolladı diye kimden geldiğini bilmek isteyecektir. en iyisi kim olduğunu bilmemeleri
burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları