bende bizim üniversite için bi facebook itiraf sayfası kurmuştum. bi arkadaşım da yine aynı şekilde bizim üni için face itiraf sayfası kurdu. sonra biz iki kafadar birlikte hareket edelim ve bunun bi sitesini kuralım dedik. siteyi kurduk fakat face deki gibi hit gelmedi. gerçi ilk bi kaç gün hit geldi fakat o da face de kendi sitemizin linkini paylaştığımız için geldi. sitenin linkini paylaşmadığımız zaman hit gelmiyordu. kısacası insanlar face den çıkıp başka bi yerde itiraf yapmaya üşeniyolar gibime geldi. şu an o kurduğumuz sitenin temasını falan sildim kimsede girmiyor siteye. site şu an atıl durumda.
bi diğer söylemek istediğimse sanırım biz arkadaşla bi yerde yanlış yaptık. çünkü başka üniversiterinde itiraf siteleri var ama gayet faal gibi görünüyor.

Ek Olarak: bi de insanlar başımı ağrıtır mı minvalinde bişiler söylemişsin. insanlar mutlaka senin kim olduğunu bilmek isteyecektir. çünkü bende itiraf sayfası kurdum. gerçi benim sayfa o kadar büyümedi ama yakinen tanıdığım bi arkadaşımın itiraf sayfası çok daha büyük. 6 binden fazla takipçisi var. bu arkadaşıma hergün olmasada bazen sen kimsin , hangi bölümde okuyosun diye mesajlar geliyo. tabi arkadaşımda cevap vermiyo. yakın arkadaşları dışında kimseyede söylemiyo sitenin kime ait olduğunu. hatta şöyle bi sayfa var haberin var mı diye soran olanlara da kendi sayfası olduğu halde "a ilk defa duydum " falan diyo. özetle yakın arkadaşların dışında bi face itiraf sayfanın admini olduğunu söyleme. çünkü cidden insanlar sana saçma sapan sorular soracaktır. şu itirafı kim yolladı diye kimden geldiğini bilmek isteyecektir. en iyisi kim olduğunu bilmemeleri