-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Site tamamen mi gitti hocam sanki açıklarınızı kapattırmak için uyarı yapmışlar gibi.
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anladığım kadarıyla sunucuya sızmışlar sizlik birşey yok bir zaafiyet varsa sunucu sahipleri sorumludur gerçi sizde de hata var güvenliği iyi olmayan yerlerde bulundurmayacaksınız siteleriniz + yedekleri vardır sıkıntı etmeyin, büyük ihtimalle sitenizi hackleyenler 13-14 yaşında bebeler sadece index attılarsa helal olsun hostingci ile irtibat kurduğunuzda sizi bilgilendirecektir büyük birşey olacağını sanmıyorum. Bu durum ne kadar kötü de olsa güvenlik açıklarının tesbit edilmesi çok güzel birşey google,microsoft her yıl hackerlar için yarışma düzenler ödüllü vs gibi bir bakıma iyi yani geçmiş olsun :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun kardeş , eğer wordpress kullanıyorsan arkadaşların dediği gibi güvenlik önlemi alman gerekli.
Genelde başka bir site vasıtasıyla hackleniyor diğer siteler.Configleri bypass edip okuyarak senin sitenede sızıyorlar.Host'un güvenliği düşükmüş normalde anında müdahele etmeleri lazım ,en iyisi güvenilir bir yerden ve güncel bir yerden host almak kolay gelsin (:
2 kişi bu mesajı beğendi.
yakında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Fakat koydukları şarkı baya güzel. :( 5 dk onu dinledim :(
zoeken
Hosting Sağlayıcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-