2013 Yılında bir çok telefonun piyasaya çıkacağını ve rekabetin gittikçe kızışacağını buradan sizlere paylaşmıştık.Görünen o ki Samsungta S serisi ile sürdürdüğü başarıyı devam ettirmek için elinden geleni yapıyor. Samsung tasarımını sızdırmamak için her sene elinden geleni yapsa da bu sende tahmini özellikleri ve tasarımları internet ortamına sızdı.Tasarım ve özelliklere göz atmadan önce tahmini özellikler ve tasarımlar olduğunu belirtelim.



Her sene merakla beklediğimiz Samsung S serisi bu sene bizlere özellik bakımından çok büyük bir fark oluşturmayacak gibi gözüküyor. Samsung s3 4G ve Bluetooth 5.0 bağlantıları ile geleceği tahmin ediliyor.Bunun yanında 3100 mAh batarya ile gelecek olan s4 şarj problemini de büyük ölçüde çözecek gibi gözüküyor.Her geçen sene büyüyen S ekranları bu senede geleneği bozmadı ve ekranın büyüyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Eğer Samsung bu özellikler ile piyasaya sürülecek olursa diğer telefonlardan çok farkı olmayacak gibi gözüküyor.Zira Sony Xprei Z şimdiden bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındırıyor.Bunun yanında Xpreia Z suya ve toza dayanıklı olması da çok büyük bir avantaj oluyor.

Bakalım Samsung S4 bu senede satışları ile Samsung’un yüzünü güldüre bilecek mi ? Bunu hep birlikte göreceğiz…

Kaynak : Teknoloji Hocam.com