index.php den tüm ayarlamaları yapabilirsiniz.
Nedemek hocam uğraştığımız az bişi ortalıktaki temaların ucuk fiyatlarına karşılık ücretsiz açık kodlu tema nereye çekerseniz oraya gider ;)
İnşallah hocam ;)
Eyw hocam sağolasın.
Sağolasın hocam.
Biraz öyle bazı arkadaşlar editlenmiş hali diyo onlara söylencek lafım yok.
Eyw hocam sğolasın
melankolia adlı üyeden alıntı
Teşekürler hocam böyle güzel temayı paylaştığınız için eğer sizin sitelerdeki gibi yapabilirsem temayı çok iyi olacak :)
Ek olarak: Arkadaşlar ilkin bendede tema bozuk çıkıyordu ftp ye klasör oluşturun Echov1 yazın sonra tekrar yollayın temayı tekrar aktif edin tema ayar panelinden de gerekli tüm yerleri doldurun tamamdır.
Yaparsınzı hocam bileşenler ve herşey basit sistem ;)
Hayırlı olsun hocam.
Hocam hangi dosyayı indirdiniz acaba .
frtn adlı üyeden alıntı
Hocam elinizi kolunuza sağlık.. Biraz zorlamayla paylaştınız ama doğru olanı yaptınız.. Teşekkürler paylaşımı yaptığınız için :)
Söz ağızdan çıkmış bir kere söz yemek olmaz ;)
Eklenti yok sadece tema panelinden tema rengini ayarlamalısınız
;)
Eyw hocam sğolasın
rovalver adlı üyeden alıntı
Paylaşımınız için tşkl. Siteye kurdum ama problem yaşıyorum Pm ile site adresi atıyorum bakarmısınız lütfen.
Tema panelinden renk seçimi yapınız.
Ek Olarak:
AjansTürkiye adlı üyeden alıntı
Benzerlik Çok Olduğu İçin Birebir Gibi Gözüküyor.. Ben Sizin Temanızı indirmedim Fakat Trendwp Temasını Kullanıyorum..
Bu Benzerlik Nedir Peki ?? ( Sadece Sordum )
Hocam kullanmıyosan anlamazsın kaynak kodlarını açıp bakabilirsin bu 1.si
2. si temanın 2 3 yeri aynı olabilir full aynı diye aynı keseye koyma neyse tema ile ilgin yokmş zaten teşekkürler yorumun için
Ek Olarak:
Ben teşekkür ederim hocam nedemek burdan herkes faydalansın diye koyduk inşallah herkesin işini görmüştür tema alan var alamayan var faydalansınlar. Bir teşekkür ederlerse ne ala etmezler canları sağolsun.