iskorpitx adlı üyeden alıntı

:) enteresan almak isteseydin alırdın. Gerçekten pr almak istiyorsan nisan 1 şakasıyla birlikte 10 tane cclass pr6 pr5 eklemen enaz pr5 pageranka yükselmene neden olabilir. Yardımcıda olurum ücretsiz.

Bu arada Türkiye rekoru gene bende sanırım :)

14 pr8 site gene pr8 4 site pr7 den pr8 e yükselerek 18 adet pr8 sayısına ulaşmış bulunuyorum.
Bu güncellemenin daha önceki güncellemelere oranla daha sert geçtiğini söyleyebilirim. Benide zorladı. Alt sayfalarda düşüşler yaşamama rağmen ana sayfalarda etkilenmedim.


Her güncelleme de senin sitelerine bakıyorum abi . Türkiyede bunlar çok aşırı görünüyor eyvah patladın yandın ban olur sandbox olur diye düşünüyorlar. Oysa yabancı sitelerde inanılmaz sitelerde inanılmaz pr değerleri görüyorum .

Sende burada belirttikçe bu pr değerinin tamamen backlinklere dayalı olduğuna herkes hemfikir olabilecek. Burada bir çok üyenin sitelerini bilirim şahsen hiç sohbetim olmasa da takip ederim. İnanılmaz güzel bloglar var ama pr ya 1 ya hiç bilemedin 2 . Yabancılara bakıyorum 3 sayfa gevezelik yapmış pr5 6 7 bir sürü blog var. Sebebi link paylaşımını çok iyi kullanıyorlar.

Bizde adam pr2 sitesinden pr8 siteye bile link çıkmaktan çekiniyor , değil ki arkadaşına ücretsiz link çıksın . Twitter linkine nofollow veren adam gördüm bu forumdan .