siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
2. eklentinin işe yaraması için çok sayıda site olması lazım. Çünkü aynı işi basit bir excel yönetimi ile de yapılabilir. Yani bir sitesi olan ve ona 4 tane reklam almış birisinin hem para vermesi hemde sitesine fazladan bir eklenti kurması mantıklı gelmedi bana.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
:). Benim yazacağım eklenti ile alakası bile yok aslında :). Bu sadece bir takvim eklentisi sizin göstermiş olduğunuz eklenti :). Fakat benim eklenti detaylı bir reklam eklentisi olacak :).
Ek Olarak:
siyahgiyen adlı üyeden alıntı
2. eklentinin işe yaraması için çok sayıda site olması lazım. Çünkü aynı işi basit bir excel yönetimi ile de yapılabilir. Yani bir sitesi olan ve ona 4 tane reklam almış birisinin hem para vermesi hemde sitesine fazladan bir eklenti kurması mantıklı gelmedi bana.
Yalnız aklımda ki eklenti öyle bir eklenti ki zamanı bitmeye yakın hem size hatırlatıyor hemde sizin kaldırmanıza gerek kalmadan kendi otomatikman kaldırıyor reklamı :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam güzel fikirler ama şahsen ben satın almazdım.
bibardak.com
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
1. eklenti fikrini tuttum. Uygun fiyat olursa alabilirim
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
@SekveBuz Bir nedeni vardır her halde :) ?
@TazZ İnşallah hocam :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
2. Eklentiyi yapıcaksan reklamlar için ayrı, satılan linkler için ayrı yani 2 sekme yapabilirsen daha hoş olur diye düşünüyorum.
Blog sitelerinden kazanç sağlayan kişiler reklam ve link satışından kazanç sağlıyorlar, daha kolay hesaplamaları daha iyi olur.
Ayrıca 5 TL civarında satışa çıkartsan, hergün o parayı boş yere çok sayıda harcıyan insan var.
Ama doğruyu istersen şahsen ben almazdım, çünkü benim için çok gerekli birşey değil.
Tabiki işten işe ve siteden siteye değişir o yüzden satın alacak çok kişi çıkacaktır diye düşünüyorum.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
polathinyo adlı üyeden alıntı
2. Eklentiyi yapıcaksan reklamlar için ayrı, satılan linkler için ayrı yani 2 sekme yapabilirsen daha hoş olur diye düşünüyorum.
Blog sitelerinden kazanç sağlayan kişiler reklam ve link satışından kazanç sağlıyorlar, daha kolay hesaplamaları daha iyi olur.
Ayrıca 5 TL civarında satışa çıkartsan, hergün o parayı boş yere çok sayıda harcıyan insan var.
Ama doğruyu istersen şahsen ben almazdım, çünkü benim için çok gerekli birşey değil.
Tabiki işten işe ve siteden siteye değişir o yüzden satın alacak çok kişi çıkacaktır diye düşünüyorum.
@polathinyo Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim :). Aklımda ki de öyle bir şey zaten :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hevesinizi kırmak istemem, ama yorum istediğiniz için yazıyorum ki ben de satın almazdım.
Mesela ben bundan üç ay önce bir link aldım; telefonumun takvimine kaydettim, haber geldiğinde sileceğim, telefon zaten elimin altında, ve takvime kaydetmek de oldukça kolay.
Birinci eklentiye gelecek olursak, Bu eklentiyi kullanmak için site sahibinin sürekli online, ya da ücretli bir eleman çalıştırması gerekecek ki bu da oldukça zor, zaten web host satan siteler gibi yerlerde canlı chat var.
Ama benim gibi düşünmeyen çok sayıda insan da vardır, kesinlikle umudunuzu kırmak değil amacım. İyi çalışmalar