onlinebiletin adlı üyeden alıntı
günde gelen haberlerin hepsini zaten girmen çok zor İha da günde 600 haber civarı geliyor yerellerle beraber
bir haber sitesinin para kazanmaya başlaması para kazanmak derken sadece giderlerini karşılaması minimum 1 yıldır ve bencede çok meşakatli ve emek gerektiren bir iştir hevesle başlayım 3 ay sonra yorgun düşebilirsiniz çünkü tek başınıza yapıyorsanız bu işi heran bilgisayarın başında olmanız lazım
haberleri olduğu gibi yayınlamak bence en doğrusu ama bu bence.
istediğiniz soruyu sorabilirsiniz diğer mesajda tecrübemle ilgili bilgi vermiştim
sizede söyleyeyim heyecanlanıp aceleci davranmayın yavaş yavaş güzel bir site oluşturun
Gerçekten de bilgilendirici bir mesaj olmuş teşekkür ederim öncelikle. Bir haber domainim, hatta içerisinde bir kaç da haberim var; ama zor bir iş olduğunu biliyorum, editörlerle çalışmayı sevmeyen, her işini kendisi yapmaya çalışan, 10'dan fazla sitesi olan biri olarak haber işiyle uğraşmak zor olacağı için vazgeçtim gibi bir şey oldu zaten.
Diyelim ki bir ajansa üye olduk; bu sadece tek bir site için geçerli değil mi farklı siteler için anlaşma sağlanamıyor; ve mesela şunu diyemiyoruz sanırım: ''Ben sizin gönderdiğiniz haberlerden günde sadece 5'ini yayınlayacağım, bunun için fiyatı düşürün...''
Detaylı anlattığınız için soruyorum, bilgi sahibi olmak adına... Teşekkürler şimdiden