Merhaba arkadaşlar, Emir Kenar tarafından çizimi ve kodlaması yapılan temayı siz WordPress kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyoruz. Temamız satıştaydı ancak, pek satışı olmadığı için ve arkadaşlara bir yararımız dokunsun diye dağıtımını yapmaya karar verdik Hasan ile birlikte.

Temamızın özel paneli bulunmaktadır. Bu sayede sosyal ağ profillerindeki bilgileri, header ve footer’daki logoyu değiştirebilir, özel reklam alanları sayesinde panelde bulunan 4 adet 125×125 reklam alanı ve üst kısım yazı içi ve ilk yazının altındaki olmak üzere 3 adet 468 x 60 reklam alanlarını düzenleyebilirsiniz. Yani bu tema sayesinde tema kodlarına elinizi bile sürmeyeceksiniz.

Temanın sidebarı özel tasarlanmış şekilde, yani iki küçük sağ ve sol olmak üzere. Ayrıca geniş bileşenlerde yerleştirebileceğiniz alan bulunmakta. [RESİM]

Tema, CSS3 ve HTML5 nimetlerinden yararlanılarak kodlanmıştır. Bu sayede tek bir kodla temayı istediğiniz renge çevirebilirsiniz, tema her renkte güzel bir tema oluyor, ben bloğumu ilk açtığımda bu temanın renklerini değiştirerek aktifleştirdiğim tema ile açmıştım, gerçekten güzel bir özellik.

Temamızda her temada olduğu gibi, yazar hakkında, yazı hakkında bilgiler vs. bölümleri standart olarak bulunmaktadır.

Tema, sprite yöntemiyle kodlanmıştır, bu sayede açılış hızı ve seo yönünden etkisi çoktur.

Temanın SEO Analiz Sonucu ;



Temanın Hız Testi ;



Tema Panelinden Görüntüler ;

{1.Görsel} {2.Görsel} {3.Görsel}

Tema Demosu <--> Temayı İndir