Eee sonuç ne? böyle bir konuyu açma amacını anlamış değilim saçma sapan şeyleri dünyadaki herşeyi alıp türklere bağlamaktan bıkmadınızmı ben usandım artık.Yok kızıl dereliler türk tü yok amerikayı biz keşfettik yok orklar türklermiş aşın bunları artık yoksa sanattan zevk alamazsın.

Cem yılmaz ın dediği gibi mühendis gözüyle sihirbazlık gösterisi izlersen sanattan hiçbir zevk alamazsın.Sana ork benzetmesi yaptılar diye ork mu oldun? Kitaba kitap gözüyle bakamıyorsunuz daha. Böyle bir düşünce tarzıyla hiçbir zaman bir adım ilerisine gidemezsiniz bırakın artık herşeyde kendinize bir yer ayırtmayı siz daha iyisini yapamıyorsanız yapan kişiyi tebrik etmeyi öğrenin.

Sende yaz bir yüzüklerin efendisi gibi bir roman filmi çekilsin o zaman o eleştirdiğin insanla aynı seviyeye gelirsin öyle bir kaç benzeme var diye insanların sanatlarını yerden yere vurma hakkın yok.

Bu tür konuları e-ticaret forumlarında görmekden usandım artık biz burada sorunlarımıza çaremi arıyoruz yoksa türklerin nerede nasıl geçtiğinimi arıyoruz.