Arkadaşlar ilk ödememi aldım çok şükür :) CPMfun için özel bir siteniz olmasına gerek yok. Açıkçası amaç gösterim olduğu için her şey giriş sayısında bitiyor. Bende program kullanarak, sunucu kiraladım ve oradan 4 ayrı sitemi göstererek çalışmalara başladım. Sitelerime giriş günlük 5000 ile 10000 ip arasında değişiyordu. Hesaplıda sunucu bulursanız iş tamamdır. Ödeme almadan büyütmek istemiyordum. Şimdi sunucularımı 5 e katlıyorum. Oradan da ödeme alırsam ona katlıcam inş. Refimle üye olan arkadaşlara özel yardım yaparak programı ve sistemi anlatacağım. Sizden bana kazancınızın %5 miktarı kadarda bana gönderiyor cpmfun sitesi. Bu şekilde büyüyelim yavaş yavaş. Şimdiden güzel bir grup olduk. Panelimden görüyorum gelen miktarları bu demek oluyorki o miktarın 20 katını kazanıyorlar. Açıkçası bende şaşırıyorum.

Ben bu miktarı 2.5 ayda kazandım, çok fazla uğraşamadım açıkçası güvenmiyordum. Uğraşmış olsam inanın 200 doları çok rahat geçerdim.

Ödeme limiti 100$ bildiğiniz gibi ay içinde limite ulaşırsanız sonraki ayın sonunda yapıyormuş ödemeyi bende yaptıklarında öğrendim.




Refsiz Link: http://www.cpmfun.com

Refli Linkim: http://www.cpmfun.com/35901.html
Sorularınız için pm atabilirsiniz arkadaşlar.