Öncelikle Linkler nofollow değil. Konuda örnek verdiğim linki tıklayın sayfa açıldıktan sonra sağ tıklayın ve sayfa kaynağını göster deyin. Yazıda link verdiğim www.tablocu.com aratın. Sonra nofollow mu diye kontrol edin.
Ek olarak: bedevadan tanıtım yazısı alıyorum. İsterseniz ücretli olarak başka yerlerden de alabilirsiniz.
Ek Olarak:
Öncelikle Linkler nofollow değil. Konuda örnek verdiğim linki tıklayın sayfa açıldıktan sonra sağ tıklayın ve sayfa kaynağını göster deyin. Yazıda link verdiğim www.tablocu.com aratın. Sonra nofollow mu diye kontrol edin.
Ek olarak: bedevadan tanıtım yazısı alıyorum. İsterseniz ücretli olarak başka yerlerden de alabilirsiniz.
Sadece bir yerde nofollow diyor. O da yazıya yazılan yorumlarda
Ek Olarak:
Sadece bir yerde nofollow diyor. O da yazıya yazılan yorumlarda
kardeşim anlaşmamızın geçerliğpinin tek sebebi dofollow eklicen içindi kanıtı alıntı yaptıgım yazımda ve bu yazdıgım konu normalde bir insana 3k hit getirir zamanla ama sen sözünü yedin ve şu saat itibariyle nofollow yapmıssın birincisi hakkım sana dof yapsan bile haram olsun ben bunun pesinde dielim sözünü yiyen insan benim için bitmiştir bir ikincisi ve şu makalemide oku http://www.ibrahimfirat.net/2013/01/link-cksnn-faydalar-seo.html dofollow link çıkışının nofolooe dan daha yararlı oluğunu anlamana yardımcı olsun ben her zaman dofollof kullandım ve kazandım ama sen sözünü yedin arkadasım ne gerek var dı? emeklerin karsılığı bu mu ve sen bu kdar kısa zaman hangi makalende bu kadar okunma sayısına ulaştın iyiliğin sonucu eger buysa eywallah derim ama sözünde dursan sana en kral makaleleri yazardım ama sen gerçekten yanlış yaptın madem yaptın haber ver kardeş böle yaptım şansa merak ettm uyaran oldu baktım ve gördüm hayal kırıklına ugradım senn şimdi yapman gereken 3 şey var birincisi linkleri dofollow yaparsan sorun kalmayacak 10 sene gecsede artık kontrol edeceğim 2. yazıyı silmeni emrediyorum dofollow yapmassan aksi takdirde yasal yolların hepsine başvuracağım çünkü prantezi iyi oku ( bu benim için namus meselesi kadar önemlidir ) neden dersen sözünden dönen kişi benim için gram değeri yoktur egerki birinci şıkkı yapmssan dofollow yapmasssan milyarlarımı basar gene hakkımı ararım 3. bir şıksa yüz yüze bu haksızlığı konuşarak halletmek istersen bana pm ile ulaş yüz yüze bunu konuşalım halledelim ok arkadaşım...