braveturks adlı üyeden alıntı

Önce bi sakin ol, dostum. Yazdıklarının ilk kısmını okudum, devamını okuyamadım. Şimdi açıklayayım. Ben yazılardaki linkleri dofollow ya da nofollow yapmadım. nofollow olduğundan bile haberim yok. Ben yaklaşık 4 gündür yeni bir tema ve tasarım arayışı içindeyim. Kodlamadan anlamadığım için bir kaç tema indirip kurdum. Bu temaların kendilerine has özelliklerinden dolayı nofollow olmuş olabilir. İkincisi temalarla beraber eklentiler kuruyorum. Bu eklentilerden dolayı nofollow olmuş olabilir. 3. durumu önce bana öm ile bildirebilirdin. şimdi yeniden linklerini kontrol edebilirsin. eski temamı ve eski eklentilerimi kullanıyorum.

Yukarıda mesajını da düzeltirsen sevinirim.

Ek Olarak: Bu arada yazdığın makale değil sıradan bir yazı. İkincisi yazının çok okunduğunu kim sana söyledi. 3. dusuncesisteme girip yazının kaç defa okunuduğunu görebilirsin.
Yazıların dofollow olduğunu gör. Ben kasıtlı olarak nofollow yapmadım.

kardeşim eğer hakkının aldıysam hakkını helal et tamam ben kemdmce seni haklı görüyorum ok o yüzden bu benim için bir tecrübedir sen haklı ol ve ya olma sabırlı ve acele etmemek gerekitiğini olayda anladım ama gerçekten kızdım bunuda diyim hani içimdende olsa bisi dediysen sen hakkını helal et :) öbür dünyada tokalaşmıyalım :) ben gerçekten burdaki amacım geçekten dofollow link değil benim hayyatımdaki bazı kurallarım vardır benim için namus kadar önemi vardır ben yanlış anladm ve sözünü yediğini düşündüm ve acele edip seni dilnemeden yanlış düşündüm o yüzden üzgünüm neyse senn hakkın geçtiyse eger saan bir kaç makale yazarım linksiz yayınlarsın ödeşiriz sonuç olarak sorun yok ama beni anla ve ben para için baska biisi için asla böle konu bile açmam demek isteğimi, anlamıssındır hatam varsa kusura bakma ok hatam varsa her zamam kabulumdur bunu bil. yanlışın her zaman düşmanı doğrununda arkdasındayım bunu herkes kendine bi ilke etesin bu yeter... saolsınnn..