NarKo adlı üyeden alıntı

kardeşim eğer hakkının aldıysam hakkını helal et tamam ben kemdmce seni haklı görüyorum ok o yüzden bu benim için bir tecrübedir sen haklı ol ve ya olma sabırlı ve acele etmemek gerekitiğini olayda anladım ama gerçekten kızdım bunuda diyim hani içimdende olsa bisi dediysen sen hakkını helal et :) öbür dünyada tokalaşmıyalım :) ben gerçekten burdaki amacım geçekten dofollow link değil benim hayyatımdaki bazı kurallarım vardır benim için namus kadar önemi vardır ben yanlış anladm ve sözünü yediğini düşündüm ve acele edip seni dilnemeden yanlış düşündüm o yüzden üzgünüm neyse senn hakkın geçtiyse eger saan bir kaç makale yazarım linksiz yayınlarsın ödeşiriz sonuç olarak sorun yok ama beni anla ve ben para için baska biisi için asla böle konu bile açmam demek isteğimi, anlamıssındır hatam varsa kusura bakma ok hatam varsa her zamam kabulumdur bunu bil. yanlışın her zaman düşmanı doğrununda arkdasındayım bunu herkes kendine bi ilke etesin bu yeter... saolsınnn..


Rica ederim. Önemli değil. Sorun "smart seo links" adlı eklentiden kaynaklanmış. Bu eklenti aynı zamanda sitenin açılış hızını yavaşlatmış. Eklentiyi etkisiz hale getirdim.
Ayrıca zaman zaman tema değişikliği yapıyorum. Bu temaların bazıları beraberinde bir çok özellik getiriyor. Bu gibi durumlarda iletişim kurup bilgi vermen yeterli.