-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sorunuz için teşekkürler :)
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorum yok ama senin gibi genç arkadaşları görmek çok güzel bunu belirtmek isterim. Tebrikler güzel kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Böyle bir mesaj almayı bekliyordum doğrusu :) (dünkü olaylardan sonra)
Bazı kişiler yaşımın küçük olduğunu düşünerek bana şöyle bile diyebiliyorlar;
"Senin daha yaşınkaç? Başın kaç? Sen yapamazsın öyle şeyler.. vesayre ..."
Morel yorumu verdiniz. Çook sağolun. :)
Ayrıca mynet ilede röportaj yapacağım. Haftaya cuma
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Microsoft'un İllimünizmin en önemli ayaklarından bir tanesi oldugu söyleniyor böyle bir şey var mı ?
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Neden linux işletim sistemine virüs kolay kolay bulaşamıyorda windows işletim sistemlerine rahatlıkla bulaşabiliyor ? Microsoft bunun önüne bir engel koyamayacak kadar yetersizmi kalıyor ? Peki ya çıkardıkları işletim sistemlerinin crack, aktivasyon gibi wareze düşmelerini önleyemiyorlarmı ? Microsoft'un altyapısında kaç kişi makina dilini microsoft'ta yetecek kadar iyi biliyor ?
Sor bakalım bu soruları cevap gelecekmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
KLavy3 adlı üyeden alıntı
Neden linux işletim sistemine virüs kolay kolay bulaşamıyorda windows işletim sistemlerine rahatlıkla bulaşabiliyor ? Microsoft bunun önüne bir engel koyamayacak kadar yetersizmi kalıyor ? Peki ya çıkardıkları işletim sistemlerinin crack, aktivasyon gibi wareze düşmelerini önleyemiyorlarmı ? Microsoft'un altyapısında kaç kişi makina dilini microsoft'ta yetecek kadar iyi biliyor ?
Sor bakalım bu soruları cevap gelecekmi
İlk soruyu sormama gerek yok. Bu sorunun cevabını bende biliyorum :)
Linux işletim sisteminde virüs diye bir kavram yok. Genelde herkes Windows kullandığı için, windowslarda daha fazla virüs yapıyor hackerlar. (Bunu bizim bilgisayar hocamız söyledi.) Örneğin sizin bilgisayarınızda virüs var. Bir flash bellek taktınız. Bu virüsler flash belleğede bulaştı. Siz linux işletim sistemli bir bilgisayara o virüslü belleği takarsanız. Linux işletim sistemine hiç bir şey olmaz.
Ek Olarak:
Sorunuz için teşekkürler :)
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sen yalnış biliyorsun işte :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu bizim bilgisayar hocamızın söylediği bir cümleydi. Bende onu yazdım buraya. Ben bilişim teknolojileri alanında okyorum. Okulumuzdaki öğretmenlerin bilgisi gerçekten çook iyi yanlış bildiğini zanletmiyorum.
Ek bilgi : Ayrıca yalnış değil o, yanlış. Siz yanlış yazmışsınız :)
Yanlışın kökü yanılmaktan gelir oradan aklınıza gelsin
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Beni düzelttiğin için teşekkür ederim.
Linux işletim sisteminde bulaşabilecek bir dosya türü olmadığından dolayı virüsler çok zor yer bulup girebiliyorlar. Binde bir ihtimaller için.
Windows işletim sistemi ; ev kullanıcıları için yapıldığından dolayı virüslerde buna yönelik gelişiyor. Çünkü hiçbir virüsün girmediği bir bilgisayar çağı olsa. Ne işletim sistemi yazan firmalar birşeyler kazanabilir nede bilgisayar üreticileri :)
Windows kendi dilinde virüs yazıyor. Benim sormak istediğim soruyu onlara sorarsan sevinirim. 13 yıldır bilgisayar işi yapıyorum ve kullandığım windows tabanlı bilgisayarlarda her zaman bir değişiklik yapmışımdır. Bu değişimi acaba ne zaman microsoft yapıcak bunu merak ettiğim için sor demiştim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
KLavy3 adlı üyeden alıntı
Beni düzelttiğin için teşekkür ederim.
Linux işletim sisteminde bulaşabilecek bir dosya türü olmadığından dolayı virüsler çok zor yer bulup girebiliyorlar. Binde bir ihtimaller için.
Windows işletim sistemi ; ev kullanıcıları için yapıldığından dolayı virüslerde buna yönelik gelişiyor. Çünkü hiçbir virüsün girmediği bir bilgisayar çağı olsa. Ne işletim sistemi yazan firmalar birşeyler kazanabilir nede bilgisayar üreticileri :)
Windows kendi dilinde virüs yazıyor. Benim sormak istediğim soruyu onlara sorarsan sevinirim. 13 yıldır bilgisayar işi yapıyorum ve kullandığım windows tabanlı bilgisayarlarda her zaman bir değişiklik yapmışımdır. Bu değişimi acaba ne zaman microsoft yapıcak bunu merak ettiğim için sor demiştim :)
Bu ödev için kıyaslama yapmak pek iyi olmaz bence ama bu soruyu eğer kamera karşısında sormasamda kamera arkasında sormayı düşünüyorum. Size kesim bir cevap vereceğim bu soruyla ilgili.