lostyazilim
tr.link

En İyi Para Hangi İçerikten Kazanılır?

15 Mesajlar 2.654 Okunma
lstbozum
tr.link

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)

modifiye dükkanım var zaten hani satma ihtiyacım yok seo calışması yaptıgımda milyarlarca lira getirecek bir site ama vakit yok başka bir projem var internet üzerinde onunla uğraşıyorum kitapyurdu.com sahibi almak icin neler yaptı dükkanıma bile geldi ama asla onu satmam :D 20 tlye bir siteye reklam verdim 90 95 tane ilan eklenti alexada direk 3.500.000 lere cıktı 2 sene dursun faliyete gecirdikmi her ay 3 4 bin gelir

bana kalırsa ilan sitesi acın derim bu işte deli para var ama acıcaksınız site 1 2 sene boş durcak sonra bastırıcaksınız sistem iyice oturunca

wmaraci
reklam

linksiz linksiz ögrenci Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 680
  • Beğeniler 80 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
Sağlam projen varsa paranda varsa güzel bir şey açarsın.Yoksa ufak siteler artık gitmiyor.4 gündür sağlam bir proje üzerinde yürüyorum seo çalışma felan yaptırdım millet artık uyanık olmuş reklamdan felan para kazanılmıyor artık.O kadar emek verdikten sonrada bırakılmıyor site.En iyisi bu işlere girmek yerine gidip çalışmak.

Reklamdan felan artık para kazanılmıyor,yerleşim felan kötü demeyin en iyi yerleşimi kullanıyorum.

ArizaNotlari delandero

kişi bu mesajı beğendi.

delandero delandero WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
linksiz kardeşim Sayfa TO oranın çok düşük. Yerleşimindemi problem var yoksa içerikle mi alakalı bilmiyorum ama 1500 gösterime en az 50 tık hatta daha fazlasını alman gerekiyor. Ayrıca TBM 0.10 da türkiye şartlarında oldukça iyi bir değer.

ArizaNotlari ArizaNotlari WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektronik Tamircisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 62 / 34
  • Ticaret 1, (%100)

linksiz adlı üyeden alıntı

Sağlam projen varsa paranda varsa güzel bir şey açarsın.Yoksa ufak siteler artık gitmiyor.4 gündür sağlam bir proje üzerinde yürüyorum seo çalışma felan yaptırdım millet artık uyanık olmuş reklamdan felan para kazanılmıyor artık.O kadar emek verdikten sonrada bırakılmıyor site.En iyisi bu işlere girmek yerine gidip çalışmak.

Reklamdan felan artık para kazanılmıyor,yerleşim felan kötü demeyin en iyi yerleşimi kullanıyorum.

aynı sebeple adsense yayınlamayı bıraktım. 2500 gösterime 5 - 6 tık alıyordum.

arizanotlari.com
wmaraci
wmaraci

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)
İngilizce içerik.
sagliklica

kişi bu mesajı beğendi.

sosyalme.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al