İşte bu sitede en çok belirttiğim şey ön yargı ve bilinçsizce yorum yazma hevesi altta size gönderilen fatura mailinin sizi ilgilendiren kısmı var ama okumadan kişilerin günahlarına girmek gerçekten hepimizin kolayına geliyor.

Orada önemli diye belirtilen yer size gelen mailde de kırmızıdır.

---------------------------------------
Faturalanan ÜRÜN

Eklenti (TRENDWPORTAL-708c11435e2d9a27825341) - TREND WEBPORTAL Destek Paketi (10/02/2013 - 09/02/2014) 9.95 TL
------------------------------------------------------
Ara Toplam: 8.43 TL
18.00% KDV: 1.52 TL
Kredi: 0.00 TL
Toplam: 9.95 TL
------------------------------------------------------

ÖNEMLİ: Faturalanan ürün bir DESTEK PAKETİ ise, eğer yeni sürümlere erişmek ve destek almaya devam etmek istiyorsanız ödeme yapmalısınız. Destek almak yada yeni sürümlere erişmek istemiyorsanız ödeme yapmanıza gerek yoktur ! Ödeme yapmamanız lisansınızı ETKİLEMEYECEKTİR.

TrendWP

--------------------------------------------------------

Bu arada size oluşturulan faturanın tarihi 28.12.2012 siz bize geçtiğimiz ayın 25'inde aşağıdaki destek talebini açmıssınız belki size sponsor olsaydık hakkımızda bunları yazmazdınız :)



Hocam merhaba.

Ben sitemde çekiliş düzenliyorum.Yapılacak olan Çekilişimiz wmaraci,fuub.net,webmastersitesi,iyinet,plus000,webmaster.tc,webmastergenel.com,webmasterkurdu.com,oxxi.net gibi forum sitelerinde tanıtılacak.

20 Kişiden az kişi katılırsa çekiliş iptal olacak.
Katılan kişilerin sitelerine ekleyecekleri makalede trendwp veya başka bir sitenin linki olacak.

Siz değerli trendwp.com'un bu çekilişte bana TREND MULTI temasını sponsor olmasınız istiyorum.

Cevap bekliyorum.Kolay Gelsin...



Bundan 15 gün önce değerliydikte size sponsor olmayınca değer mi kaybettik. Neyse bu konuda çok gereksiz tartışma çıkar temaları ile ilgili sorunları olan arkadaşlar talep üzerinden 7/24 yardım alabilirler mesai saatleri içerisinde ofisimizi arayabilirler hatta Ankara'daki müşterilerimiz ofisimizde bizi ziyaret edebilirler.