lostyazilim

Program Destek Forumu

15 Mesajlar 1.742 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
her türlü desteği olmaya çalışırım kardeşim sıkıştığın yerde iletişime geç yeter...

Ek Olarak:

cyys adlı üyeden alıntı

Oda bir ihtiyac ancak sitede ve forumda Yasadışı paylaşım yapılmayacak :rolleyes:

en mantıklısı....

wmaraci
reklam

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
evet onuda düşündüm...yasal değil ama vazgeçilmez :)

https://pirilancer.com/freelancer-ara

cyys cyys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 30 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

baates adlı üyeden alıntı

her türlü desteği olmaya çalışırım kardeşim sıkıştığın yerde iletişime geç yeter...

Ek Olarak:

en mantıklısı....

Teşekkür ederim :)
Müsait olan arkadaşlardan aynı desteği bekliyorum

Loading...

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Bir forum sitesinde dikkat etmeniz gereken ilk nokta, konu genişliğinden önce, sorulan soruların; ya da yapılan yorumların yanıtsız kalmaması... En önemli noktadır.
Bir internet üzerinde çalışan kişi olarak şunu anlatayım: Geçtiğimiz aylarda bir wordpress sorunum vardı. Ne çözümünü bulabildim, ne de yazdığım forumlarda çözüm bulabilen oldu. Şimdi ismini dahi hatırlamadığım bir foruma girdim, Wordpress destek forumlarından bir tanesi olarak görünüyor, aktif konuları vs var. Burda belki yardım alabilirim dedim. Soruyu yazdım, konuyu günlerce takip ettim, tek bir kelime cevap yazılmadı, ve o forum benim için BİTTİ... Anlatabildim değil mi anlatmak istediğimi, forum açmak kolay, ama aktif tutmak önemli, kategori eklemesinden önce mutlaka bunu başarmalısınız. Başarılar

wmaraci
wmaraci

cyys cyys WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 30 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Bir forum sitesinde dikkat etmeniz gereken ilk nokta, konu genişliğinden önce, sorulan soruların; ya da yapılan yorumların yanıtsız kalmaması... En önemli noktadır.
Bir internet üzerinde çalışan kişi olarak şunu anlatayım: Geçtiğimiz aylarda bir wordpress sorunum vardı. Ne çözümünü bulabildim, ne de yazdığım forumlarda çözüm bulabilen oldu. Şimdi ismini dahi hatırlamadığım bir foruma girdim, Wordpress destek forumlarından bir tanesi olarak görünüyor, aktif konuları vs var. Burda belki yardım alabilirim dedim. Soruyu yazdım, konuyu günlerce takip ettim, tek bir kelime cevap yazılmadı, ve o forum benim için BİTTİ... Anlatabildim değil mi anlatmak istediğimi, forum açmak kolay, ama aktif tutmak önemli, kategori eklemesinden önce mutlaka bunu başarmalısınız. Başarılar

Forumlarla çok ilgiliyim. Bir eğitim sitemin forumunu 1-2 senedir sürekli geliştirerek güncel tutmaya, üyelerin ihtiyaclarını karşılamaya çalışıyorum. Bu konudaki tecrübelerim sizin söylediklerinizle bire bir aynı :) Tabiki ekipde çok önemli. Buradada üyelerin sorunlarına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım :rolleyes:

Loading...
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al