Konu içeriği ile ilgili olmadığı sürece karşıt görüşlerin kişiye itham ve iftira şeklinde sunulmasından çok rahatsız oldum açıkçası 3. bir göz olarak, bir sorun varsa pm yoluyla, bir hırsızlık olduğunu ve ticari hakaret/**************lık olduğunu düşünüyorsanız şikayet kısmına ya da yönetime bildirebilirsiniz. Arkadaş temasıyla ilgili olarak görüş almak için yazmış, satıyorum fiyatı şu dememiş, biraz daha saygılı davranılabilir diye düşünüyorum. Şu forumda 2 hafta tema başlıklarında takılıp göz atsanız birbirine benzer veya aynısı/kopyası birçok temaya 3-5 değişiklik ile denk gelebilirsiniz. Arkadaşı tanımıyorum ama resmen okurken ben gerildim, neyse yoruma geçeyim;

Telif hakkı ve footer alexa kaldırılmalı, renkleri uyumlu yapılmalı, bu kadar göze sokar vaziyette oluşturulmamalı, sağ üst köşe twitter için daha uygun bir yer bulunmalı ve mümkünse kuş sansürlenmiş gibi durmamalı, ayrıca site renksiz olacaksa tam renksiz, cıvıl olacaksa tam olsun, sosyal butonlar aşırı göze çarpar cinsten, thumbnail'ler de renkli olacak, tasarım soluk kalacak, renklerle de uğraşmalısınız ;)