-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhaba arkadaşlar.
Websitesi kurma işinde oldukça yeniyim, sayfamın trafiğini nasıl arttırabilirim diye düşünürken aklıma bir soru takıldı. hürriyet milliyet gibi sitelerdeki foto galerilerde, her fotoğraf değiştirdiğinizde sayfanın yenilendiği ve bir sonraki fotoğrafa geçildiği gibi bir sistemi, blogumda sitemin içeriğiyle ilgili fotoğrafları koyarak yapmak istiyorum. Bu sistem tam olarak nasıl işliyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Ben olayı yanlış anlamış da olabilir, her fotoğraf değiştiğinde gerçekten sayfa da yenileniyor mu yoksa sadece fotoğraf değişiyor sayfa yeniden yüklenmiyor mu acaba bir türlü anlayamadım tam olarak (:
www.kisafilmizle.net
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bazı temalarda var arastırabilirsin. Mynette aynı yontemle işliyor. Her resim yeni sayfa demek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
fotogaleri.siteninadı.com şeklinde yaparak subdomain açarsın onun temasını değiştirirsin. Wordpress kullanarak bu işi kolaylıkla yaparsın. Bu şekilde daha güzel olur diye düşünüyorum.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Resim galerileri ziyaretçinin sitede geçirdiği ortalama süreyi ve sayfa gösterimleri sayınızı arttırır. Kısacası resim galerileri, candır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
theRabbit adlı üyeden alıntı
Blogger altyapısını kullandığım bi sitede wordpress kullanarak ne yapabilirim anlayamadım. Ben bu konuda bi hayli bilgisizim sanırım (:
Pardon görmedim blogger kullandığınızı. Ama bu subdomaini bloggerdada yapabilirsiniz. Ayrıca bloggerdada güzel foto galeri temaları bulabilirsiniz...
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Subdomain oluşturma, kullanma nasıl yapılır hemen araştırmaya başlıyorum. Teşekkürler bilgi için, sayfama bu foto galeriyi ekleyebilirsem son halini paylaşıcam sizinle de (:
www.kisafilmizle.net