-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Neden genel bir alanda yardımcı olmaya çalışıyorsun, aslında anlıyorum durumunu lakin Mybb konusunda çok iyiyim diyorsun, mybb destek sitesi aç, mybb güncellemerini yayınla, eklentileri vs vs. Ayrıca nette eksik olduğunu düşündüğüm şöyle birşey var bir insan Mybb forum kurdu diyelim videolara bakarak, sonra o kadar ayar içinde kaybolup gitmemesi için tek tek neler yapmalı, genel ayarlar neler, şahsen ben Wordpress'ten öyle korkuyordum öyle korkuyordum anlatamam :D, lakin Aydın Öztürk hocam'ın Seomakale blogu vardı bir zamanlar, şimdi yalan oldu işte orada öyle birşey vardı, wordpress kurdun ne yapacaksın, ayarları nasıl yapmalısın, şu nasıl olur, bu nasıl olur vs vs. Yani yukarıda arkadaşın dediği gibi tek alana yönel, başarılar, eğer dediğim tarz bir forum olursa açıkcası sürekli bir forum dalında az biraz gelişmek istemişimdir takip ederim. İyi çalışmalar.
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir beyaz eşya firmasının raporlama ekibinde yer alan bir üstadla sohbet etme imkanım oldu. Kendisi microsoft sertifikalı mühendislerden. Aynı zamanda S2B, ASP.NET ve AJAX sertifikaları bulunuyor.
Kendisinin bana tavsiyesi kesinlikle Java öğrenmem oldu. PHP ile ilgilendiğimi söyleyince de ekledi. PHP ile de kazanırsın ancak Java ile kazanacağın kadar olmaz. Kendisi şuan benim gözümde çok çok iyi yerlerde çok iyi paralar kazanan biri. İdol alabileceğim biri.
Benim nacizane tavsiyem ise; PHP, ASP.NET, C++, C# artık her neyse. Bunlardan birinde uzmanlaşman ve bunun üzerine projeler geliştirmen.
Bu arada lisedeki hocalarınızı kötülemeyin. İyiside var kötüsüde. Lise son sınıfta İnternet Programcılığı dersinde dönem ödevi olarak PHP dilinde sıfırdan Forum yazma ödevi vermişti. Emin olun çok faydası oldu.