Merhaba arkadaşlar…Uzun süredir düşündüğüm,yapmak istediğim mobil tema konusunda bugün ilk adımımı attım ve sitem için basit,fonksiyonu az bir tema kodladım.Aslında siteme mobil olarak ziyaret sayısı çok az.Fakat insan özeniyor işte,twitter’a facebook’a.Tırnağı bile olamayacağız ama mobil temamız olacak.Bu istekle yola çıktım.HTML kodlamasını zaten düşünmüştüm, tüm divlere genişliği 100% verirsen oluyordu.Fakat olmadı head bölümüne bir kod satırı daha eklemek gerekiyormuş.Neyse mobil tema kodlandı, şimdi nasıl normal siteye entegre edeceğiz?Sorun buydu ve bunu da eğer mobilden giriş yapılmışsa mobil_index.php yi çağırarak çözdüm.Ve wordpresste ilk mobil temamı yaptım.Kodlar aynı hiç bir farkı yok.Nasıl normal wordpress tema kodlarını kullanıyorsanız burada da aynı kodlar, tek fark css kodları.Neyse lafı daha fazla uzatmayalım,yakında da video anlatımını çekeceğim inşallah.Tasarımı ve Kodlaması bana ait olan bir mobil teması.Eksiklerini ya da şöyle olsa daha iyi olur dediklerinizi yorum atarak bildirebilirsiniz.

#Ekran Görüntüleri#
(Görseller Samsung Galaxy Wonder telefonundan alınmıştır.)

Anasayfa

Alt Kısım

Yorum Yazma Formu

Tekil Yazı ve Yorumlar

Mobil temayı görmek için herhangi bir mobil cihazdan giriş yapın.

Kaynak : Wordpress Mobil Tema