ömERgin adlı üyeden alıntı

Galaxy S3 kullanıcısıyım. O bile hiç bir işe yaramazken S3 mini nasıl işe yarasın bu bir. İkincisi S3 mini çözünürlük yönünden beş para etmez. İkincisi o telefondan performans beklenemez. Hele bi 1-2 ay kullanılsın bak bakıyım nasıl takılmalar, donmalar başlıyor görürsün. S3 kullanıyorum her 2-3 ayda bir format atmak durumundayım. İlk çıktığı gün aldım ve o güne lanet olsun. Kapiş?

Ek Olarak: Ve son olarak arkadaşlar Arabistan'dan gidin iPhone 5 alın. Hac-umreye giden birisi bulursanız düşünmeden aldırın. Şu an 1.200-1.300 TL seviyelerinde. Ben umreye giden aileme aldırttım. Performans ve şıklık yönünden tartışılmaz malumunuz. S3'üm ile iyi bir kardeş oldular.


Ben alalı 3 ay oldu hala tıkır tıkır gayet hızlı bir şekilde ilk gün aldığım gibi kullanıyorum. Uygulamaları iyi kontrol etmek gerekiyor. Ekran konusunda benim isteklerimi yerine getiriyor. Telefondan genel olarak gayet memnunum yani gerekirse giriyorum teamviewer ile müşterimin sorunlarını çözebiliyorum. Demekki kişiden kişiye değişebiliyor telefonun iyi yada kötü olması. Kapiş? :)