kerimptk adlı üyeden alıntı

Hiç bir halt yiyemezler :) En fazla dağıtıcının biraz başı ağrır başka bişey olmaz.

Ek Olarak: Hocam bu sidebardaki sosyal medya alanında bulunan g+'ın tema içinde varsayılan olarak bir ayar yeri yokmu yoksa bende mi bir hata var?


Dağıtıcının kafası ağrır doğru :) ama arkadaşlar prosüdürü bilmiyo ihbar name gelmiyo o gelmio bu gelmio gelse bile telif hakkını göndermiyo yapabileceği olay çok kısıtlı anca lafta kalacaktır emin olabilirsiniz. Size birşey yapamaz skntınız olmasın.

Ek Olarak:

AlhasWeb adlı üyeden alıntı

Hocam bu temayı kullananlar hakkında dava açılacakmış trendwp tarafından bilginiz olsun.


Oğuzhana bildirisin durumu burak böyle linklerle gelme .

Ek Olarak: Bilgilendirme

TrendWp ile olan tartışmalardan temayı kullanan kişilerin etkilelenmesi için tema düzenlemesi yapılmaya başlandı. Bundan sonra ücretli temaya başvurmadan bu temayı kullanacaksınız. Bazı Arkadaşlarımızın bu tartışmalardan dolayı temayı kullanamam üzüntüsü içerisine girmiş bunun için bu değerli arkadaşlarımızın üzüntülerini gidermek ve satışta olan bazı tema ve sahiplerinin yaptığı olumsuz konuşmalardan dolayı temayı güncelleme kararı almış bulunmaktayı. Yeni yüzüyle nette gördüğünüz portal temalarından daha güzel bir tema çıkacağına emin olabilirsiniz. Bu şu demek olmuyor kin düşmanlık besleme sayılmasın ama bundan sonra Yapılan Saygısızlığa karşı alınmış bir tafır olarak görün diyorum. Bundan sonraki çıkacak temada tema ya laf eden arkadaşlarımızın biraz durumlarında kesinti olacaktır. Temayı güncelleme halinde burda yayınlanacaktır. An ve an destek sitemden takip edebileceksiniz. İndirme linkleri tahmini gün olan cumartesine kadar kaldırılmıştır. Yeni temada buluşmak üzere.