Sevgili üstad,bu güzel tema için tekrar teşekkürler mevla senden razı olsyb..
İki arzu halim olacaktı yardımcı olursanız sevinirim..
Sayın hocam
1. sitem 150 civarında sorgu oluşturuyor bunu nasıl düşürebilirim düz tema olmadığı için zorlanıyorum bu yüzden yanlış birşey yapmaktan çekindim ve size danışayım dedim..
2. sevgili üstad,foto galeri harika lakin ana sayfada ki foto galeri bölümünde bulunan konulara tıklayarak direkt olarak galeriyi açmamız mümkünmü yani haber sitelerindeki gibi direk galeri açılabilirmi?
yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar..
İki arzu halim olacaktı yardımcı olursanız sevinirim..
Sayın hocam
1. sitem 150 civarında sorgu oluşturuyor bunu nasıl düşürebilirim düz tema olmadığı için zorlanıyorum bu yüzden yanlış birşey yapmaktan çekindim ve size danışayım dedim..
2. sevgili üstad,foto galeri harika lakin ana sayfada ki foto galeri bölümünde bulunan konulara tıklayarak direkt olarak galeriyi açmamız mümkünmü yani haber sitelerindeki gibi direk galeri açılabilirmi?
yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar..
Tema güncellemesi geldiği için şuan eski tema ile zaman harcamaktansa yeni çıakcak tema üzerinden düzeltemeler yapıyorum sorgu sayılar biraz daha düşecek şekilde ayarlama yapılacak cpu dostu için dediğiniz galeri eklentisi düzenlencek video kategorisi entegre edilecek istekleriniz yeni temada karşılanacaktır. İyi geceler