polathinyo adlı üyeden alıntı

Sitenize yeniden değerlendirme isteği gönderin, sitenize el ile yapılmış bir spam işlemi olup olmadığını kontrol edip size geri dönüş yaparlar.

buradan yapabilirsiniz.

Belki Google dalgalanması veya başka birşeyde olabilir.
İsterseniz sitenizi yollayın bir bakalım.

Hocam Google'nin bana gönderdiği yanıt..

Sitenizdeki sayfaların bazılarında Google'ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ne uymayan teknikler kullanılıyor olabilir.
Sitenizde, özellikle, yeterli düzeyde benzersiz içerik veya yenilik sağlamayan düşük kaliteli sayfalar belirledik. Bu tür sayfalara örnek olarak ince satış ortağı sayfaları, köprü sayfaları, otomatik olarak oluşturulan veya kopyalanan içerik verilebilir. Benzersiz ve ilgi çekici içerik hakkında daha fazla bilgi için http://www.google.com/support/webmas...y?answer=66361 adresini ziyaret edin.
Sitenizin kalite yönergelerimize uyması için sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz. Bu değişiklikleri yaptıktan sonra, lütfen sitenizi Google'ın arama sonuçlarında yeniden değerlendirilmesi için gönderin.
Bu sorunun nasıl çözüleceği ile ilgili sorularınız varsa, lütfen destek için Web Yöneticisi Yardım Forumumuza bakın.
Saygılarımızla,
Google Arama Kalitesi Ekibi

site adresim : www.evdeneveistanbul. net

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? ne yapicam ben şimdi özgün ekledigim kategori ve yazılarımı sileyim?