Güzel bir noktaya deyinmişsin hocam :) Kurumsal SEO mu yaptım ben şuan :)?
Demek istediğim sorunun cevabını zaten yazında vermişsin. Söylemeyeyim demiştim ama 1 sefer olsun...
Kurumsal firmalarda (denizbank, vakıfbank gibi) web sitelerinde site dışı çalışma asla mümkün değilse bu tür çalışmaları kendi içerinde düzenlemek gerekiyor. Buna da site içi seo diyorlar.
Site içi SEO çalışmasında hiç bir yere bağlı kalmaksızın anasayfa - içerik sayfası arasında gerekli ve yüzeysel bağlantılar ile bunu rahatlıkla yapabilir, gerektiğinde ziyaretçilerin "TIK" almasını gerektiren bağlantılar ve reklamlar ile bunu çok rahat sağlayabilirsin. Fakat bunun da belli başlı bir kuralı var. Eğer her şeyini bir bağlantıda yada birden fazla bağlantıda tanımlarsan durumlar tamamen değişebilir.
Her şeyin kararı olduğu gibi bu denli çalışmaların da belirli bir kararı vardır :)
Teşekkür ettim, şimdiden iyi çalışmalar.
Ama ben anlamam ille de cevap isterim dersen konuyla ilgili finansal web sayfaları oluştur. Bu web sayfasına dışarıdan web çalışması yapılır. Belli yere geldikten sonra elinde olan finansal web sitelerinden veya kurumsal tabanlı web sitelerinden ana sitelere genellikle banner düzeylerinde reklam çalışılır. Bu sebepten dolayı da link vs benzer bağlantı almadan en doğru yoldan karşı siteye çalışmış olursun.
Bu kurumsal SEO'nun sadece 1 koludur :)