Merhaba arkadaşlar bir teknoloji blogu sahibiyim.Fakat bir kaç sebepden hep sıkıntılarım bulunmak umarım burada yardımcı olacak birileri vardır.
Site hakkında
Siteye ilk yazım 14 Ağustos 2012 yılında başladı ve 3 günde bir olmak üzere yazılar girdim.Bundan 2 ay önce Alan adı aldım ve Teknolojihocam.com oldu yine 1 ay sonra host alarak Wordpress alt yapısını kullanmaya başladım.
Şimdi günde 1-2 yazı yazarak devam ediyorum.Sorularım ise şu şekilde.
1-) Site İstatistikleri
Arkadaşlar bir türlü site istatistikleri memnun etmiyor.1 aylık wordpress alt yapılı blogların bile indexi benden fazla googleye site haritasını yolladım.Sonra all in seo eklentisini kullandım.Resimleri ve yazılara özen gösterdim.Fakat bir türlü index sayımı arttıramadım.Sitemde 92 tane yazı mevcut şuanda !
Eğer site istatisklerini görmek isterseniz buraya tıklayın
Sitemin indexlerini nasıl arttıra bilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
2-) Geçişler
Siteden bahsederken dediyim gibi ilk 4 ay blogger ismi ile siteyi kullandım.Sonra 1 ayda blogger alt yapısı ile alan adı aldım ve en son wordpreese geçtim bunlara siteyi çok olumsuz etkilemiş midir ?
3-) Site Ziyaretçi Sayısı
Arkadaşlar siteye şuanda 150 ile 200 kişi arasında ziyaret alıyor.Ortalama ise sitede 2 dakika 55 saniye duruyorlar bu istatistikler sizce iyi mi ?
4- Seo
Seo açısından black link kasmak için neler yapmam gerekiyor. Yada diğer seo için diğer alanlarda neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar gerçekten sitemin istatistiklerinin kötü olduğunu düşündükçe moralim çok bozuluyor.
5-) Yazılar
Arkadaşlar son olarak sitemde ki yazıların bir kaçını okuyarak kalitesini söyler misiniz ? Özellikle Hasan Ekşi yani benim tarafından yazılan yazılara bakarsanız çok sevinirim.
Yardım eden etmeyen ve buraya kadar okuyan herkese çok teşekkürler...