-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben gecen yıllarda forumlardan film ve program indiriyordum. Araştırmayı severim. içerideki reklam sitelerini ben incelerdim şahsen. Ama şimdi torrentle tanıştım o gibi sıkıntılardan kurtardım. Tavsiyem devam et muhakkak siteni ziyaret edenler olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hayatım boyunca duyduğum -klasik bir söz olacak ama- "Acı çekmiyorsan doğru yolda değilsin" dediler . Öğretmenler Büyükler vs... . Klasik diyoruz çünkü klasikleşmek için çok şey görmüş. Silinip gitmemiş.
Ben şahsen indirdiğimde içinde .txt dosyalarını her zaman açarım. Nasıl kullanacağım yazar ya da dahasını nasıl bulacağımı. Hem sen de diyorsun alıntı yapıldığı zaman indirince senin dosyan çıkacak. Ayrıca özgünlük söz konusu. Bence devam et hocam ileride bunun meyvesini göreceksin.
toprakdus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam aslında doğru yoldasın ancak wma olayını anlamadım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben kendi adıma yazayım, sanırım istediğiniz bu,
Gün içerisinde en az 15 adet, kendi sitelerime makale yazıyorum. Bu makaleleri, bizim gibi makale yazan arkadaşların sitelerinden değil de kaynak sitelerden edindiğim bilgilere dayanarak yazmaya çalışıyorum. Ama bu benim işim olduğu için böyle yapıyorum; yani Google'de, ''Bugün Mersin'de hava nasıl olacak'' sorusunun yanıtını aramak yerine Meteoroloji'nin sitesine giriyorum...
Şimdi bunu kaç kişi böyle yapar, meçhul. İnsanların bilinçli olanları, doğru kaynaktan doğru bilgi edinmek isterken, interneti kullanan yaş grubu küçük insanların bunu bu şekilde yaptıklarını pek de düşünmüyorum açıkçası, bul, al, git mantığı işliyor gibime geliyor.
Ama arkadaşların da dediği gibi özgünlük her zaman iyidir; sizi diğerlerinden farklı kılar