ne yapayım peki kopya içerik olsa bile google ilk 10 sayfasına giriyorum + hitlerimde iyi.
siyahh adlı üyeden alıntı
sorununuzu tam olarak anlayamadım kötü yorum derken spam yorum mu? Eğer spam yorumsa akismet kullanın.Ancak spam değilde reel bir kullanıcı el ile mesaj atmışsa bunda bizim yapacak bir şeyimiz yok.Site sahibi ile ziyaretçi arasında kalmış bir durum.Ne tip bir yardım istediğinizi anlayamadım.
Bu arada;
deste
ye ==>> deste
ğe
Sağlıcakla...
kelimeyi düzelttiğin için teşekkürler beni tamamen yanlış anlamışsın benim derdim webmaster forumlardaki yorumlar yani blogum hakkındaki yorumlar
tsunami adlı üyeden alıntı
tasarım olarak az daha geniş tema tercihim olurdu benim öncelikle. Çok sıkışık bir görunum almış ve konular çok fazla bağımsız birbirinden. güncel blog dahi olsa azcık daha bağımlı konular olmalıdır bence.
işte benim derdim de bu nasıl bağımlı olacak çok karışık paylaştığımı biliyorum ama nasıl düzelticem derdimi anlata bilsem :)
opeys adlı üyeden alıntı
-Konular çok karışık
Konular çok karışık olması temadan kaynaklanıyor.Düzgün bir tema kullanmanı öneririm.
-sabit bir konu üzerinde dur
Her türlü yazıyı paylaşmıssınız.Her telden bir yazınız mevcut bunları aza ındırerek bır kacına odaklanırsan daha iyi olur.
-kategoriler çok
Yukarıdaki cevapla aynı.
Her türlü yazıyı paylaşmıssınız.Her telden bir yazınız mevcut bunları aza ındırerek bır kacına odaklanırsan daha iyi olur.
bu yorumuna katılıyorum ama nasıl olacak
sabrican adlı üyeden alıntı
bence ilk değişikliğe temayla başlayın kategorileri de azaltabilirsin belki tek bir konu değilde 5-10 konuda güncellikle yine aynı hiti yakarsın bir analiz yap kendince gelen hitler hangi konulardan gelmiş bunları bul ve oraya yoğunlaş bir sliderlada siteyi canlandır derim
zaten aniliz yaparak konu açıyorum bakıyorum nerden daha çok hit geliyor hangi kelime aranmış bakıyorum bende konumu açıyorum ve çok karışık olur yardım eder misin ?
teşekkürler...