lostyazilim
tr.link

PR 4 Toplist

6 Mesajlar 1.130 Okunma
lstbozum
tr.link

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

www.sibersahne.gen.tr - Günlük 5.000 üzeri tekil hiti bulunmaktadır.Toplist siteleri arasında en çok hite sahip olan sitedir.Çünkü, aynı zamanda sohbet hizmeti vermektedir.

Toplist, site ekle, siteni ekle gibi tüm kelimelerde 1. sayfadadır.Sohbet aramasında ilk 10 sayfadadır.

Sitenizi ekleyip hem hit, hem ziyaretçi hemde googlede yükselin !

Not 1 : Kod eklemek mecburidir.

Not 2 : Siteye ekli sitelerde sayyac gibi sayaçları olanlara bakarsanız toplistten düzenli 100 üzeri hit aldıklarını gözlemlersiniz.

wmaraci
reklam

tam1facia tam1facia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek internet kafe işletmeciliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 2 / 43
  • Ticaret 19, (%100)
Sitemi ekliyorum fakat kodun içine gömülen tsohbet link'ini silerek hocam iş yapıyosunuz faydalanmaya çalışmayın bari anlamayan insanlardan.

• Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

tam1facia adlı üyeden alıntı

Sitemi ekliyorum fakat kodun içine gömülen tsohbet link'ini silerek hocam iş yapıyosunuz faydalanmaya çalışmayın bari anlamayan insanlardan.

Hocam öyle bir söylediniz ki anlamayanlar virüs, sahtecilik var sanacak.Link gömü değil apaçık olarak sunulmaktadır.Toplist kodu içerisinde yer alan link sponsor linktir.Ekleyip eklememeniz size kalmış bir şey.Anlamayan insanlar demiyelim de, emeğe saygı duyan insanlar diyelim.Sonuçta bir toplist sitesi dışarıda görüldüğü kadar basit miktarda masraf harcamıyor.Dikkat ederseniz piyasada sabit kalıcı olan 3 -5 toplist dışında site yoktur.Çünkü, host sıkıntısı çok çekiliyor.Bugün yine host problemi yaşadık.Sorun halloldu.

Sitenize baktım sanırım sayaç kodunu kaldırmışsınız.Rededildi.Tekrar başvurabilirsiniz.

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Hocam öyle bir söylediniz ki anlamayanlar virüs, sahtecilik var sanacak.Link gömü değil apaçık olarak sunulmaktadır.Toplist kodu içerisinde yer alan link sponsor linktir.Ekleyip eklememeniz size kalmış bir şey.Anlamayan insanlar demiyelim de, emeğe saygı duyan insanlar diyelim.Sonuçta bir toplist sitesi dışarıda görüldüğü kadar basit miktarda masraf harcamıyor.Dikkat ederseniz piyasada sabit kalıcı olan 3 -5 toplist dışında site yoktur.Çünkü, host sıkıntısı çok çekiliyor.Bugün yine host problemi yaşadık.Sorun halloldu.

Sitenize baktım sanırım sayaç kodunu kaldırmışsınız.Rededildi.Tekrar başvurabilirsiniz.

Arkadaşım öyle bir anlattinki toplist icin gerekli olan hostu, bilmesem diyeceğim dmoz'dur.
Ayrica eğer sen toplist koduna sohbet linki gömüyorsan bu çıkarcilik degilde nedir ? Sen kodun içine Toplist gömdünde biri bişey mi dedi? Ayıptır arkadaşım, bilen var bilmeyen var.

boş çuval dik durmaz
wmaraci
wmaraci

makinabizde makinabizde Mekaniğe Açılan Pencere Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Site yöneticisi
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 3 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
Bende o linki silerken yanlışlıkla toplistinkinide silmişim sonrada arkadaş tarafından çakallıkla suçlandım. Kendi yaptığı çok etik bir davranış ya başkalarını suçluyor. Daha sonra mesajlarada cevap vermiyor.

Mekaniğe Açılan Pencere

• Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

makinabizde adlı üyeden alıntı

Bende o linki silerken yanlışlıkla toplistinkinide silmişim sonrada arkadaş tarafından çakallıkla suçlandım. Kendi yaptığı çok etik bir davranış ya başkalarını suçluyor. Daha sonra mesajlarada cevap vermiyor.

Siz sayaç kodlarını eklediğiniz sitenin anasayfasına eklemediğiniz için reddedildiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al