Sitenizi beğenerek takip ediyorum. Kendi kullandığınız veya çevrenizde kullanılan elektronik ürünler ile haftada 1-2 tane inceleme videosu hazırlayabilirsiniz.
Hocam maddi durumum el vermiyor.Host domin hepsini saolsun sponsor abilerim karşıladı.Belki görmüşsünüzdür yetersizlikten inceleme videosu çekemiyorum.Aslında iyi bir kameram olsa İnceleyeceğim bir çok ürün bula bilirim.Fakat başkasından da ekipman alarak sorumluluk kabul etmek istemiyorum.
Evde bir kamera var ama piranha tablet için çektiğim inceleme videosunda da görmüşsünüzdür oldukça yetersiz kalıyor. Yorumlarınız için çok teşekkürler bu arada ;)
Ek Olarak:
Benim görüşüm her zaman geniş kapsamlı bir teknoloji bloğunuz varsa eğer yenilik yapmak yerine öncelik ile bulunan şeklinin, kategorilerinin içeriğini doyurmaktır. Belirli bir doygunluğa ulaştığı zaman zaten sizden yenilik isteyecektir.
Evet hocam bunu düşüneceğim kategori olarak yeterliyim fakat içerik bakımından doldurmak gereke bilir.Peki hocam mesela şimdi blogger kategorisi için zaten bir çok site yazı yayınlıyor benim de yazacağım konular 3 aşağı 5 yukarı benzer olacaktır.Bu durum sizce nasıl bir şey ? Birde echo portal teması bitmesini bekliyorum.Gerçekten çok güzel bir tema olacak hemen ona geçip tüm eksiklikleri gidereceğim
Ek Olarak:
Hocam blogunu inceledimde, zaten gerekli olan kategorilerin hepsi var, ek olaraktan blogger kategoriside eklemişsin, şimdi o kategorileri doldurmaya bak bence.
Çok saoalun abilerim kardeşlerim gerçekten kategorileri doldurmaya yoğunluk göstereceğim tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkürler....